Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

У Вінниці посилено контроль за доступом до укриттів під час сигналу «Повітряна тривога»
Повітряна Тривога Вінниця

У Вінниці посилено контроль за доступом до укриттів під час сигналу «Повітряна тривога»

У Вінницькій громаді проводиться аудит щодо доступу до тимчасових сховищ під час повітряної тривоги. Робочі групи проводять перевірки по місту і вже виявили, що багато місць мають доступ до підвальних приміщень під час небезпеки. Однак, було виявлено і недоліки, такі як відсутність засобів безпеки та непридатність деяких дверей. Для забезпечення безпеки мешканців, міський голова Сергій Моргунов запровадив програму встановлення автоматичних замків в укриттях. Висновок автора статті – контроль за доступом до укриттів під час повітряної тривоги є необхідним для забезпечення безпеки мешканців Вінниці.

У Вінниці посилюють контроль за доступом до укриттів під час повітряної тривоги

У Вінницькій громаді проводяться перевірки щодо безперешкодного доступу до тимчасових сховищ під час загрози балістики. Робочі групи, в складі яких є правоохоронці, надзвичайники, інспектори КП “Муніципальна варта” та представники відділу контролю апарату міської ради та її виконкому, проводять аудит по місту.

За результатами перевірок, було виявлено, що 72% з 111 перевірених місць мають доступ до підвальних приміщень під час повітряної тривоги. Однак, виявлено також, що деякі підвальні приміщення мають додаткові двері або решітки з механічними замками, які унеможливлюють доступ.

Під час перевірок було виявлено також, що біля півтора десятків адрес відсутній мобільний зв’язок або інтернет-мережа. У разі відсутності електропостачання, мешканці можуть звертатись до Вінницького інформаційного центру, який забезпечує заряджання та заміну акумуляторів.

Міський голова Сергій Моргунов нагадав балансоутримувачам та відповідальним за укриття про необхідність тримати їх у належному стані та відчиненими під час повітряної тривоги. За рахунок міського бюджету була запроваджена програма встановлення дверей з автоматичним відкриттям замків, до яких повинен бути доступ у всіх укриттях.

Представники робочих груп звернули увагу на те, що не всі двері у підвальних приміщеннях мають доводчики. З метою забезпечення безпеки, жителям будинків рекомендується встановити доводчики найближчим часом.

Висновок автора сайту:

Контроль за доступом до укриттів під час повітряної тривоги є пріоритетним питанням для безпеки мешканців Вінниці. Регулярні перевірки та встановлення автоматичних замків допомагають забезпечити безперешкодний доступ до укриттів у випадку небезпеки. Важливо, щоб усі балансоутримувачі виконували свої обов’язки та тримали укриття у належному стані.

Джерело: 33kanal.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *