Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бізнес

Розхід 1,6 л на 100 км: нова Honda CR-V 2023 отримає надекономічну версію (фото) – ФОКУС

Гібрид Honda CR-V, що заряджається, стане найекономічнішою версією кросовера. Він не тільки відрізняється малим розходом палива, а й зможе проїхати понад 60 км на електротязі.

Лінійку Honda CR-V 2023 доповнить нова гібридна модифікація. В інтернеті вже опубліковані перші фото кросовера, який здивує дуже невеликою витратою палива. Про це пише сайт Autohome.

Як відомо, у нової Honda CR-V 2023 вже є гібридна модифікація, але попередник їх мав дві. Плаг-ін гібрид Honda CR-V PHEV презентують у Китаї до кінця осені — саме в цій країні його зняли. Найімовірніше, виробництво кросовера налагодять на китайському підприємстві, проте продавати планують і в Європі.

Гібридна установка Honda CR-V стане потужнішою та економічнішою

Фото: autohome.com.cn

За основу взяли силову установку моделі минулого покоління, але доопрацювали її. Зокрема потужність 2,0-літрового бензинового двигуна зросла зі 146 до 150 к. с., а ось електромотор на 184 к. с. залишився без змін.

Витрата палива зменшили до 1,6 л/100 км у комбінованому циклі, а максимальна швидкість зросла до 193 км/год. Запас ходу на електротязі не вказують: попередник міг проїхати до 65 км, а нова модель має отримати збільшену батарею і стане більше “дальнобійною”.

Важливо Chevrolet показали недорогий молодіжний електрокросовер із запасом ходу 480 км (відео) Chevrolet показали недорогий молодіжний електрокросовер із запасом ходу 480 км (відео)

На вигляд гібридний кросовер Honda CR-V PHEV практично нічим не відрізняється від стандартної моделі. Автомобілю лише змінили передній бампер та декор на кузові.

Раніше Фокус повідомляв, що Honda випустить недорогий міський кросовер вартістю 15 тисяч доларів.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *