Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Харків

У Харкові було чути серію вибухів

Серія вибухів в Харкові, яка відбулася о 03:39, завдала серйозного пошкодження місту. Але, за даними військових, самі вибухи могли статися поза межами Харкова. Вже перед цим, області, включаючи Харків, знаходилися під повітряною тривогою через загрозу ударів противника з використанням дронів-камікадзе типу “Шахед”. Військові попереджали про рух ворожих безпілотників з Запорізької області та оголошували про відбій загрози о 03:39. Раніше зафіксували наявність ворожих “Шахедів” над територією України, зокрема в Запорізькій та Дніпропетровській областях, що привело до повітряної тривоги. Також в Одесі було зафіксовано вибух, що спричинив тривогу через загрозу удару балістики.

Зазначається, що самі вибухи могли бути поза межами Харкова.

Серію вибухів було чути в місті приблизно о 03:39.

Перед тим в Харківській області була оголошена повітряна тривога через загрозу ударів противника із застосуванням дронів-камікадзе типу “Шахед”.

Так, в командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про фіксацію руху ворожих ударних безпілотників з Запорізької області у північному напрямку.

Також зазначимо, що о 03:39 військові заявили про відбій загрози ударних БПЛА по областях.

Нічна повітряна атака РФ

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 18 червня над територією України були зафіксовані “Шахеди”, через що у кількох областях оголошували повітряну тривогу.

Ворожі дрони-камікадзе, зокрема, були над Запорізькою та Дніпропетровською областями.

Додамо, перед тим пізно ввечері у понеділок, 17 червня, під час тривоги через загрозу ворожих ударів із застосуванням балістики, вибух пролунав в Одесі. Також повідомлялося про роботу ППО у регіоні.

Джерело: rbc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *