Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

Крилаті ракети пролітали у нашому небі: де була основна ціль ворога

Україна знаходиться під загрозою масованих атак з боку Росії, які включають ракети, дрони-камікадзе та стратегічні бомбардувальники. Ці атаки, що тривають з початку 2024 року, призвели до складної ситуації в енергетичній системі країни. У зв’язку з цим, українцям доводиться обмежити споживання електроенергії та використання потужних електроприладів, а також дотримуватися графіків стабілізаційних відключень світла. В даній статті ми розглянемо деталі цих атак та необхідні заходи, які треба приймати для забезпечення безпеки та нормального функціонування в умовах загрози.

Повітряну тривогу оголосили поступово в усіх областях, у підсумку вона охопила всю територію нашої країни. Окрім ракет, загрозу для українців під час тривоги становили й дрони-камікадзе типу “Шахед”. Їх ворог запустив кількома годинами раніше.

Варто знати Росія вивела в Чорне море ракетоносії: скільки “Калібрів” потенційно може випустити

Масована атака Росії на Україну вночі 7 червня: що відбувалося

стратегічних бомбардувальників Ту-95 запустили 35 ракет Х-101, 30 із них знешкодили наші сили ППО. Загалом упродовж атаки ворог випустив 53 ракети різних типів.

  • Від початку 2024 року масованих атак було уже 16, тільки милого місяця – 2: це 8 травня (55 ракет та 21 БпЛА, 59 цілей уражено ППО) та 26 травня (14 ракет та 31 БпЛА, 12 ракет Х-101 уразили сили ППО).
  • Важливо пам’ятати, що внаслідок цих масованих атак ворога в Україні зараз склалася складна ситуація в енергетиці. Через це у всіх або у більшості областей, залежно від навантаження мережі, діють графіки стабілізаційних відключень світла. Іноді доводиться застосовувати й аварій ні відключення.

    Відтак українцям слід зменшити споживання електроенергії, особливо ввечері – з 17 до 23 години. І обмежити використання потужних електроприладів – пральних машин, бойлерів, прасок, обігрівачів тощо. Та не вмикати одночасно кілька потужних приладів.

    Джерело: 24tv.ua

    ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *