Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

У Києві після кривавого ракетного удару знову тривога – сирени звучать ще у низці областей
Повітряна Тривога Київ

У Києві після кривавого ракетного удару знову тривога – сирени звучать ще у низці областей

У статті, яка наводиться нижче, розглядається ситуація, яка склалася в Україні після ракетного удару з боку Росії. Цей напад був спрямований на дитячу лікарню “Охматдит” в Києві, а також на інші медичні заклади та бізнес-центри. В результаті цього інциденту почувається загроза та оголошується повітряна тривога в місті та областях. Стаття також згадує про виявлені вибухи і дим у Запоріжжі, які, по всій ймовірності, спричинені запуском ракет “Іскандер-М”. У наслідок масованого ракетного удару загинули і поранені численні люди, в тому числі 27 людей у Києві. Також повідомляється про зруйновані медичні заклади в Дніпровському районі, де також є загиблі. Проходьте за посиланням, щоб дізнатися більше про цю ситуацію та отримуйте свіжі новини, підписавшись на наші канали у Telegram та Viber.

Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги.

ракетного удару по Києву, коли РФ поцілила по дитячій лікарні “Охматдит”, приватній клініці на лівому березі столиці, бізнес центрі, і зруйнувала цілий під’їзд житлового п’ятиповерхового будинку, у місті та низці областей знову звучать сирени повітряної тривоги.

Тривогу оголосили через запуск балістики з Криму.

Карта повітряних тривог станом на 21:07

“Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога”, – зазначають Повітряні сили.

За інформацією моніторингових каналів, у Запоріжжі пролунали вибухи і після вибухів здійнявся дим. Попередньо, ворог застосував ракети “Іскандер-М”.

Нагадаємо, що внаслідок масованого ракетного удару по території України 33 людини загинуло, 140 поранено. Зокрема у Києві загинули 27 людей.

Під час атаки сталося влучання в приміщення дитячого медзакладу “Охматдит”. Також внаслідок повторних обстрілів було пошкоджено будівлю в Дніпровському районі, в якій розташовані дві клініки – “Адоніс” та “Ісіда”. Наразі там триває розбирання завалів, відомо про 7 загиблих.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *