Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

У Києві прогриміли вибухи (оновлено)

Останні події в Києві знову показують нашу нестабільність та небезпеку, яка висить над нашою країною. Вчора вночі під час повітряної тривоги було вчуте кілька вибухів, а сьогодні оголошено повну повітряну тривогу в місті та області. Зсувати з плечей цю ситуацію тепер вже не можна. Командування Повітряних сил ЗСУ попереджає про можливість застосування авіаційних засобів ураження. Водночас, намагаючись не засмучувати нас лише цими новинами, не можна оминути увагою й останні події в нашій країні. За останній день ворог завдав декілька ракетних та авіаційних ударів, використав дронів-камікадзе та здійснив безліч обстрілів. У статті ми розглянемо ці та інші важливі події та постараємося зрозуміти, що ж насправді відбувається в Україні на 840-му дні війни.

фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Повітряна тривога в Києві була оголошена о 02:55

У ніч проти 12 червня у Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Про це стало відомо о 04:04.

О 04:16 прогриміли повторні вибухи.

В місті та області оголошена повітряна тривога. Командування Повітряних сил ЗСУ попереджало про загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Карта повітряних тривог наразі має такий вигляд:

У Києві прогриміли вибухи (оновлено) фото 1

фото: https://alerts.in.ua/

Наразі триває 840-й день повномасштабної війни. Протягом доби ворог завдав по території України три ракетних удари (із застосуванням чотирьох ракет) та 55 авіаційних ударів (зокрема, скинув 91 КАБ), задіяв 640 дронів-камікадзе. Крім того, окупанти здійснили понад 2800 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів із різних типів зброї.

Джерело: glavcom.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *