Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

У Києві та половині областей України оголосили повітряну тривогу

Повітряну тривогу у Києві оголосили о 10:29. Пізніше тривога охопила північні, східні та центральні області України. Повітряні сили ЗСУ повідомили про рух швидкісної цілі через Сумську область у напрямку Києва. У Києві та в частині областей оголошено відбій повітряної тривоги. Оновлено о 10:42. Карта повітряних тривог станом на 10:35.

Обстріли України. Росія не припиняє обстрілювати Україну, застосовуючи дрони-камікадзе та ракети різного типу. Прифронтові та прикордонні райони щодня перебувають під ударами ворога. Також російські окупанти відновили обстріли енергетики України. У зв’язку з цим в Україні вводять відключення світла у пікові години споживання. В ніч на 17 травня загарбники випустили по Україні 20 “Шахедів”. Сили протиповітряної оборони показали 100-відсотковий результат, збивши всі безпілотники. ППО працювала у Харківській, Полтавській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Повітряну тривогу у Києві оголосили о 10:29. Пізніше тривога охопила північні, східні та центральні області України.

Повітряні сили ЗСУ повідомили про рух швидкісної цілі через Сумську область у напрямку Києва.

Оновлено о 10:42

У Києві та в частині областей оголошено відбій повітряної тривоги.

Карта повітряних тривог станом на 10:35

Обстріли України

Росія не припиняє обстрілювати Україну, застосовуючи дрони-камікадзе та ракети різного типу. Прифронтові та прикордонні райони щодня перебувають під ударами ворога.

Також російські окупанти відновили обстріли енергетики України. У зв’язку з цим в Україні вводять відключення світла у пікові години споживання.

В ніч на 17 травня загарбники випустили по Україні 20 “Шахедів”. Сили протиповітряної оборони показали 100-відсотковий результат, збивши всі безпілотники. ППО працювала у Харківській, Полтавській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: rbc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *