Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

Україною шириться повітряна тривога: що відомо

У п’ятницю, 21 червня, Україну та її громадянів оголошено повітряною тривогою через ракетну небезпеку, яка поширюється по всій території країни. Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка, що розташований у Нижньогородській області. Нагадаємо, недавно Збройні сили України успішно ударили низку об’єктів нафтопереробної галузі та важливі цілі на території Російської Федерації. У результаті, Росію атакували понад 100 дронів, що спричинило пожежу в 726-му навчальному центрі ППО в Єйську та падіння БпЛА на Ільський НПЗ на Кубані.

Ракетна небезпека – по всій території України.

У п’ятницю, 21 червня, о 13:57 у Києві та областях оголошено повітряну тривогу. Ракетна небезпека – по всій території України.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Увага! Вся Україна – ракетна небезпека! Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка (Нижньогородська область)” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що протягом останніх кількох днів Збройні сили України успішно уразили низку об’єктів нафтопереробної галузі та інші важливі цілі на території Російської Федерації.

Так, у ніч проти 21 червня Росію атакували понад 100 дронів. Зокрема, у Єйську сталася пожежа на території 726-го навчального центру ППО. Згодом з’явилась інформація, що БпЛА впав на території Ільського НПЗ на Кубані.

Читайте провідні новини дня:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *