Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

Україну охопила масштабна повітряна тривога: що відомо

Україна стоїть перед надзвичайно небезпечною ситуацією, яка становить загрозу для всієї країни. У понеділок, 24 червня, о 20:13 в Києві, а потім по всій Україні, була оголошена повітряна тривога через ракетну небезпеку. Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка в Нижньогородській області. Ситуація стала ще більш загостреною після того, як російські окупанти завдали удару по Покровську на Донеччині, у результаті якого п’ять осіб загинули, а 41 отримали поранення. У цій статті ми розглянемо події, що призвели до оголошення повітряної тривоги та наслідки цієї небезпечної ситуації.

Вся Україна – ракетна небезпека!

У понеділок, 24 червня, о 20:13 у Києві, а потім і по всій Україні оголошено повітряну тривогу. Ракетна небезпека – на всій території країни.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Увага! Вся Україна – ракетна небезпека! Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка (Нижньогородська область)” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти завдали чергового удару по Покровську на Донеччині. Внаслідок атаки загинули п’ять людей, 41 отримав поранення, зокрема – троє дітей.

Читайте провідні новини дня:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *