Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

В Україні знову масштабна повітряна тривога, у Києві чути вибухи

Україна опинилася у напруженій ситуації, коли оголошено повітряну тривогу через зліт МіГ-31, який є носіями балістичних ракет «Кинджал». Також, було чути вибухи у Києві та Хмельницькій області. Місцеві влади і повітряні сили вживають заходів протиповітряної оборони, щоб захистити населення. Однак, російська агресія не зупиняється – вночі відбулися атаки на Хмельницьку область та Київ, що призвело до постраждалих та пошкоджень. Україна продовжує протистояти агресору, захищаючи свою територіальну цілісність та безпеку свого населення.

censor.net

В Україні вранці 14 червня оголошено масштабну повітряну тривогу через зліт МіГ-31, який є носіями балістичних ракет «Кинджал».

Про це повідомляють Повітряні сили.

Крім того, у Києві та Хмельницькій області було чути вибухи.

Пізніше столичний мер Віталій Кличко повідомив, що сили протиповітряної оборони працюють у Київській області.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські війська вже атакували Хмельницьку область. Крім того, сили ППО працювали у Хмельницькій, Харківській, Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській та Кіровоградській областях та збили 24 повітряні цілі.

Крім того, вночі окупанти атакували Селидове на Донеччині: було пошкоджено багатоповерхові будинки, постраждали цивільні.

12 червня росія також атакувала Україну ракетами та дронами. Під удар потрапили Київ та область.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM
найважливіше від «Слово і діло»

Підписатися

Джерело: slovoidilo.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *