Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Львів

Нічна повітряна тривога на Львівщині у найдовший день року (доповнюється)

Вчора о 2:55 вранці в Львові пролунав сигнал повітряної тривоги, що викликало загальне хвилювання серед мешканців міста. Заснований на інформації, отриманій від карт повітряних тривог, DailyLviv.com повідомляє про наявність двох груп безпілотників ударної дії, які знаходяться в русі. Перша група безпілотників, що перебуває на Тернопільщині, прямує у напрямку Львівщини, тоді як друга група, знаходячись у Житомирській області, рухається на північний захід. Начальник Львівського обласного військового адміністрації, Максим Козицький, підтвердив ці дані. Раніше DailyLviv.com інформував про зліт чотирьох російських бомбардувальників Ту-95МС, які ввійшли в акваторію Каспійського моря та здійснили пуски крилатих ракет. Минулої ночі були зафіксовані вибухи у Івано-Франківській області та Луцьку. Для отримання актуальної інформації щодо ситуації, звертайтеся до нашого каналу в Telegram та сторінки в Facebook. Деталі можна переглянути на карті повітряних тривог.

02:57 22 червня 2024 р.

Сигнал повітряної тривоги пролунав о 2.55.

Про це пише DailyLviv.com з посиланням на карту повітряних тривог.

Повітряні сили ЗСУ повідомляють про дві групи ударних безпілотників: перша група БпЛА на Тернопільщині – курс на Львівщину; друга група БпЛА на Житомирщині – курс північно-західний.

“Ударні безпілотники рухаються з Тернопільщини на Львівщину”, – підтвердив начальник ЛОВА Максим Козицький.

Раніше DailyLviv.com з посиланням на Повітряні сили ЗСУ повідомляв про зліт чотирьох російських бомбардувальників Ту-95МС, які є носіями крилатих ракет.

Станом на 02:50 моніторингові канали зафіксували входження чотирьох бортів Ту-95 в акваторію Каспійського моря, які здійснили пуск крилатих ракет Х-101.

Більшість ракет полетіла на захід. Тут вони маневрують між областями.

На Івано-Франківщині і в Луцьку лунають вибухи.

Дивіться карту повітряних тривог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *