Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Львів

Повітряна тривога на Львівщині через пуск балістичних ракет

Стаття розповідає про початок повітряної тривоги у Львівській області, яка була спричинена загрозою застосування балістичного озброєння. За попередньою інформацією, пуск балістики був здійснений з боку Таганрогу, РФ. Не оголосили повітряну тривогу у чотирьох областях України. Зазначається, що російська армія може застосовувати системи РЕБ для дезорієнтації української ППО, створюючи фальшиві цілі на радарах. Одночасно з цим, окупанти часто випускають ракети по Україні. Також повідомляється про кілька бортів тактичної авіації, які здійснюють пускові маневри над акваторією Азовського моря. Читачі можуть отримувати термінові повідомлення про події на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook.

10:58 11 травня 2024 р.

Сигнал про початок повітряної тривоги у Львівській області пролунав о 10.54.

Про це інформує DailyLviv.com з покликанням на карту повітряних тривог. 

“Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога!” – попередили Повітряні сили ЗСУ.

Пуск балістики був зроблений, за попередньою інформацією, з району Таганрогу, рф.

Повітряну тривогу не оголосили у чотирьох областях України.

Як повідомляють моніторингові канали, не виключено, що російська армія застосовує РЕБ, зокрема, щоб дезорієнтувати українську ППО. Системи РЕБ створюють електромагнітні імпульси, які імітують наявність цілей у повітрі – вони з’являються на українських радарах. Одночасно зі створенням фальшцілей окупанти часто випускають ракети по Україні.

UPD. 11.12. Також сповіщають про кілька бортів тактичної авіації над акваторією Азовського моря, один здійснює пусковий маневр. СУ-34 йде на черговий удар по Харківщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Джерело: dailylviv.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *