Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Львів

У небі над Україною “шахеди”, вони долетіли до Львова

На Дніпропетровщині працювала протиповітряна оборона, а також у Харківській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Одеській та Вінницькій областях оголосили повітряну тривогу. Командування Повітряних сил ЗСУ попереджало про загрозу застосування безпілотних літальних апаратів та балістичного озброєння зі сходу. Збиття російського дрона було повідомлено в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. За останніми даними, дрони рухалися у різних напрямках в різних областях. Оновлення про події надходять кілька разів на ніч. Цікаво, що мер Львова Андрій Садовий закликав містян залишатися у безпечному місці та не знімати роботу протиповітряної оборони. Отож, ця стаття розповідає про ситуацію з повітряною тривогою та загрозою безпілотних літальних апаратів у різних областях України.

На Дніпропетровщині працювала протиповітряна оборона.

Вночі у Харківській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Одеській та Вінницькій областях оголосили повітряну тривогу.

Командування Повітряних сил ЗСУ у своєму Telegram-каналі попереджало про загрозу застосування безпілотних літальних апаратів та балістичного озброєння зі сходу. У Дніпропетровській обласній військовій адміністрації повідомили про збиття російського “шахеда” у Криворізькому районі.

За останніми даними, дрони на півночі Одещини рухалися курсом на північний захід, на півночі Миколаївщини – на захід, а на Херсонщині – в бік Миколаївської області. А група БПЛА у Запорізькій області тримала курс на Херсонщину.

Відео дня

Інформація оновлюється…

Оновлено о 03:20: Мер Львова Андрій Садовий закликав містян не знімати роботу протиповітряної оборони та залишатися у безпечному місці.

Оновлено о 02:52: У повітряному просторі Львівської області зафіксували російські безпілотники, повідомили у військовій адміністрації. “Курс постійно змінюється. Будьте у безпечному місці”, – йдеться у повідомленні.

Оновлено о 01:40: БПЛА з Вінниччини летять в бік Хмельницької області,  кілька груп “шахедів” на Миколаївщині рухаються на Кіровоградщину та Одещину. Дрони у Дніпропетровській області прямують на північ.

Оновлено о 00:55: “Шахеди” на півдні Вінниччини тримають курс на північний захід, на Миколаївщині – рухаються на захід. Тим часом кілька груп дронів з Херсонської області летять на Миколаївщину та Дніпропетровщину.

Оновлено о 00:25: Група “шахедів” з Херсонщини на Дніпропетровщину, рухаються у напрямку Кривого Рогу.

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *