Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Рівне

На Рівненщині загроза ударів ворожими “шахедами”: оголошено повітряну тривогу – http://www.rivnenews.com.ua/

На Рівненщині загроза ударів ворожими “шахедами”: оголошено повітряну тривогу

У селищі Рівне на Рівненщині оголошено повітряну тривогу через загрозу ударів ворожими “шахедами”. Це малообрядні ракети, які можуть завдати значних матеріальних та людських втрат. Військові вважають, що така загроза пов’язана з ескалацією конфлікту на сході України.

Затривожені місцеві жителі звертаються до влади та військових із проханням вжити додаткових заходів безпеки та захистити їх від можливих атак.

Причини загрози

Ворожі “шахеди” є однією з наявних збройних систем в лавах противника. Їхні атаки можуть спричинити значну шкоду як воєнним, так і цивільним об’єктам. Такі атаки є розповсюдженими в зоні конфлікту на сході України та представляють серйозну небезпеку.

Вважається, що загроза ударів ворожими “шахедами” на Рівненщині пов’язана з воєнними діями сепаратистів на сході України. Очікуються подальші розслідування, щоб встановити точну причину та походження цих загроз.

Заходи безпеки та захисту

У зв’язку з оголошенням повітряної тривоги, місцеве населення закликають бути пильними та дотримуватися всіх рекомендацій влади та військових. Заборонено побачення на відкритих майданчиках та було введено додаткові заходи безпеки, щоб мінімізувати можливі ризики.

Військові працюють в режимі посиленої готовності та проводять постійні патрулювання в районі загрози. Також розглядаються можливості знищення ворожих “шахед” до їхнього потенційного використання.

Увага: У світлі останніх подій, важливо бути пильними та слідувати всім вказівкам влади. Неопрацьовані та підозрілі предмети слід повідомити владним органам.

На Рівненщині загроза ударів ворожими “шахедами”: оголошено повітряну тривогу  http://www.rivnenews.com.ua/

Джерело: rivnenews.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *