Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Рівне

Росія в декілька хвиль обстріляла Україну ракетами: всі деталі – УНІАН

Росія в декілька хвиль обстріляла Україну ракетами: всі деталі  УНІАН

Україна переживає найжорстокішу атаку з боку Росії за всю свою історію. Напередодні російські сили влаштували широкомасштабне наступальне обстрілу різних областей країни за допомогою ракетних систем.

Основні напрямки атаки

Російські військові атакували декілька важливих областей України, таких як Донецьк, Луганськ, Запоріжжя та Київ.

Мета атаки

Причина ракетних обстрілів Росією є намагання підривати суверенітет та територіальну цілісність України. Росія шукає можливість зайняти територію країни та знищити її військову інфраструктуру, щоб забезпечити свою геополітичну амбіцію.

Політичні наслідки

Ці атаки є порушенням міжнародного права та загрозою для безпеки не тільки України, але й для всього світу. Міжнародна спільнота має осудити таку агресію та вжити необхідних заходів для припинення конфлікту та покарання винних.

Відповідь України

Україна мобілізувала свої сили та запровадила надзвичайний стан з метою самозахисту. Країна утримується на фронті, захищаючи свою територію і мирних громадян.

Напад Росії на Україну є безжалісним актом агресії, який потребує негайного реагування міжнародної спільноти та встановлення справедливості.

Україна закликає світових лідерів і організації з прав людини прийняти енергійні заходи для зупинки російської агресії та впливу на незалежність та територіальну цілісність України.

Росія в декілька хвиль обстріляла Україну ракетами: всі деталі  УНІАН

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *