Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Мешканці Вінниччини запрошуються до укриття через повітряну тривогу.
Повітряна Тривога Вінниця

Мешканці Вінниччини запрошуються до укриття через повітряну тривогу.

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через можливу ракетну загрозу, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. У повідомленні зазначено, що по всій Україні існує ракетна небезпека, оскільки був зафіксований зліт МіГ-31К. Однак, о 15:59 було оголошено відбій тривоги, але о 17:29 сирена повітряної тривоги знову лунатиме на Вінниччині через зліт МіГ-31К. Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про відбій. Загроза ракетного нападу на Вінниччину призводить до оголошення повітряної тривоги, тому жителям регіону необхідно дотримуватись всіх інструкцій та заходів безпеки, щоб забезпечити свою безпеку та захистити себе в разі небезпеки.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну загрозу

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через можливу ракетну загрозу, повідомляють Повітряні Сили ЗС України [джерело](https://t.me/kpszsu/16446).

Попередження про ракетну небезпеку

У повідомленні Повітряних Сил ЗС України зазначено, що по всій території України існує ракетна небезпека, оскільки було зафіксовано зліт МіГ-31К.

Оновлення стану тривоги

О 15:59 було оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині.

Однак, о 17:29 сирена повітряної тривоги знову лунає на Вінниччині, оголошуючи про зліт МіГ-31К, повідомляють Повітряні Сили [джерело](https://t.me/kpszsu/16448).

О 17:42 оголошено відбій повітряної тривоги.

Важливість дотримання сигналів тривоги

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про відбій.

Висновок

Загроза ракетного нападу на Вінниччину призводить до оголошення повітряної тривоги. Жителям регіону необхідно дотримуватись всіх інструкцій та заходів безпеки, щоб забезпечити свою безпеку та захистити себе в разі небезпеки.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *