Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Вінниця

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині: деталі про загрозу

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це у своєму телеграм-каналі. Наявність серйозної загрози була підтверджена офіційним повідомленням в 09:41.

Повідомлення представників Повітряних Сил закликає усіх громадян області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до моменту отримання сигналу відбою. Оголошена тривога є серйозним попередженням про можливість ракетного нападу на регіон.

Становлячи серйозну ризику безпеці жителів, повітряна тривога на Вінниччині вимагає від мешканців дотримуватись всіх вказівок та залишатись в безпечних місцях до закінчення тривоги. Категорично рекомендується відмовитись від будь-яких подорожей та стоянок на відкритих майданчиках протягом тривалого часу після оголошення тривоги.

Повітряна тривога на Вінниччині свідчить про серйозну загрозу ракетного нападу. Необхідно дотримуватись всіх вказівок та залишатись в безпечних місцях до закінчення тривоги. Бережіть себе та будьте пильними.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це у своєму телеграм-каналі.

“Увага! Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога!”, – повідомляють представники Повітряних Сил.

О 09:41 оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині.

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою.

Заголовок про статтю: “Повітряна тривога на Вінниччині через загрозу ракетного нападу”

Висновок автора сайту:

Повітряна тривога на Вінниччині свідчить про серйозну загрозу ракетного нападу. Необхідно дотримуватись всіх вказівок та залишатись в безпечних місцях до закінчення тривоги. Бережіть себе та будьте пильними.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *