Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Вінниця

Повітряні Сили розкривають причину активації сирени повітряної тривоги у Вінниці

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу, пов’язану з ракетною небезпекою. Зафіксовано зліт МиГ-31К ПКС рф, що створює загрозу для всієї України. Ця ситуація вимагає негайних заходів безпеки та пильності від мешканців. У статті ми розглянемо повідомлення, що надходили з Повітряних Сил ЗС України і розкажемо, як краще реагувати на такі тривоги. Необхідно відповідати на сигнали тривоги та швидко пересуватись до укриття. Останній зліт МиГ-31К ПКС рф був зафіксований о 17:29. Залишайтеся з нами, щоб дізнатися останні новини та отримати найактуальнішу інформацію.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу, пов’язану з ракетною небезпекою, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. У повідомленні зазначається, що зафіксовано зліт МиГ-31К ПКС рф, що створює загрозу для всієї України.

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою.

О 12:41 оголошено відбій ракетної загрози на Вінниччині.

О 14:10 знову оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Повітряні Сили в телеграм каналі повідомили про зліт МиГ-31К ПКС рф з аеродрому Саваслейка. Усім мешканцям необхідно терміново пройти до укриття.

О 14:56 оголошено відбій повітряної загрози на Вінниччині.

О 15:43 по всій Україні прозвучала сирена повітряної тривоги. Повітряні Сили сповіщають про ракетну небезпеку через зліт МиГ-31К ПКС рф з аеродрому Саваслейка.

О 16:13 оголошено відбій ракетної небезпеки.

О 17:29 надійшло сповіщення про черговий зліт МиГ-31К ПКС рф з аеродрому Саваслейка. Повітряну тривогу оголошено по всій Україні. Мешканців просять пройти в найближче укриття до оголошення відбою.

В області о 17:29 оголошено відбій ракетної небезпеки.

Цитата автора сайту:

“Увага! Вся Україна – ракетна небезпека! Зафіксовано зліт МиГ-31К ПКС рф”

Висновок автора сайту:

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через ракетну небезпеку, що створює загрозу для всієї України. Мешканців закликають не ігнорувати сигнали тривоги та швидко пересуватись до укриття. Ситуація вимагає пильності та дотримання вказівок Повітряних Сил ЗС України.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *