Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Росіяни запустили ударні БпЛА та ракети, що спричинило повітряну тривогу в декількох областях України.
Повітряна Тривога Вінниця

Росіяни запустили ударні БпЛА та ракети, що спричинило повітряну тривогу в декількох областях України.

Російські війська запустили ударні дрони на північні області України

Увечері 11 липня російські війська розпочали атаку, використовуючи ударні дрони, на північні області України. Повітряні сили отримали попередження про загрозу ударних безпілотників для Сумщини, Чернігівщини, Полтавщини та інших регіонів.

Протягом вечора і ночі було зафіксовано рух декількох груп безпілотників у напрямку різних областей. Крім того, були зафіксовані крилаті ракети, що летіли на різні напрямки.

Відповідно до автора сайту, ця атака є серйозною загрозою для України. Такі дії свідчать про зростаючу напругу та необхідність негайних заходів для захисту країни.

Російські війська запустили ударні дрони на північні області України
Увечері 11 липня російські війська розпочали атаку, використовуючи ударні дрони, на північні області України. За даними Повітряних сил, о 18:47 було отримано попередження про загрозу ударних безпілотників для Сумщини. Пізніше стало відомо, що дрони направилися з Сумщини на Чернігівщину. О 19:15 було отримано інформацію про ще одну групу ударних безпілотників з Сумщини, які рухалися у напрямку Полтавщини. О 19:33 повідомили про рух першої групи безпілотників на північній межі Сумської та Чернігівської областей, західним курсом. Також стало відомо про другу групу безпілотників на півдні Чернігівщини, в районі Прилук, курсом західним. Третя група безпілотників прямувала на півдні Сумщини в напрямку Полтавщини, південно-західним курсом. Четверта група рухалась на півночі Полтавщини, курсом на Миргород. О 20:18 повідомили про крилату ракету з Курської області, яка летіла на Сумщину західним курсом. Повітряна тривога була оголошена в Києві. О 20:31 повідомили про крилаті ракети з Сумщини на Чернігівщину західним курсом, а також про крилату ракету з Чернігівщини на Київщину через Полтавську область. О 20:35 повітряники уточнили рух безпілотників: декілька груп ударних безпілотників на півдні Київської області рухалися на Білу Церкву та Переяслав зі сходу, декілька груп на Чернігівщині рухалися у напрямку Броварів, а ще безпілотники на сході Черкащини прямували в напрямку Кіровоградської області. О 20:51 повідомили про крилату ракету на півдні Житомирщини у західному напрямку. Також було зафіксовано декілька груп крилатих ракет на межі Київської, Житомирської та Вінницької областей, які рухалися у західному напрямку. О 20:55 повідомили про ударний безпілотник в районі Києва зі сходу. О 20:59 повідомили про крилату ракету зі сходу в напрямку Старокостянтинова. Пізніше було повідомлено про відбій у Києві, але тривога поширилась на західні області. О 21:28 повідомили про ворожі ударні безпілотники в північно-східній частині Вінниччини, які рухалися в напрямку Вінниці, на півдні Київщини також були зафіксовані ударні безпілотники, що прямували в напрямку Вінниці, а також на межі Кіровоградської та Миколаївської областей, курсом південно-західним. О 21:48 військові попередили про ворожий ударний безпілотник у передмісті Вінниці зі східного напрямку.

Згідно з автором сайту, це серйозна атака російських військ на Україну. Заголовок статті: “Російські війська запустили ударні дрони на північні області України”.

Висновок автора сайту: Ця атака свідчить про зростаючу загрозу з боку Росії і потребу вжиття негайних заходів для захисту України.

Джерело: pravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *