Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Вінниця

Вночі на Вінниччині відбулися влучання у повітряну тривогу

У ніч на 22 березня Україну знову атакували ворожі сили. Російські ракети та ударні дрони призвели до значного пошкодження критичної інфраструктури у різних регіонах країни. У зв’язку з цим, було відключено електрику, тепло та водопостачання в окремих населених пунктах. Ситуація важка, але українська громада демонструє солідарність та готовність допомогти один одному. У пунктах незламності, які були створені для мешканців без світла, люди можуть зарядити свої мобільні пристрої, отримати доступ до Інтернету та отримати тепло та питну воду. У цей важкий час, Україна потребує підтримки та солідарності світової спільноти. Російська агресія продовжується, але ми повинні залишатися сильними і згуртованими в боротьбі з цим загрозливим ворогом.
Україну атакували ракетами та дронами: подробиці

У ніч на 22 березня ворожі сили здійснили напад на міста України, випустивши різні типи ракет та ударні дрони. Повітряна тривога тривала на Вінниччині з 00:22 до 06:56 години.

За інформацією очільника Вінницької обласної адміністрації, на Вінниччині були влучання в об’єкти критичної інфраструктури. Також були зафіксовані влучання та пошкодження об’єктів енергосистеми в різних областях України.

Вранці в.о міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив, що у громаді були вимкнені світло, тепло та водопостачання. Щоб забезпечити мешканців необхідними ресурсами, в громаді було відкрито пункти незламності. Там люди можуть зарядити свої мобільні пристрої, скористатися інтернетом та зігрітися. У пунктах незламності є питна вода та гарячий чай.

Адреси пунктів незламності:
– Ладижинська міська лікарня (вул. Ентузіастів, 24);
– Ліцей № 1 (вул. Незалежності, 2);
– Ладижинська міська рада, сесійна зала (вул. П. Кравчика, 4);
– ДПРЧ № 30 (вул. Процишина, 6 А, базарна площа).

Також частина Бершаді, Теплика та Чечельника залишилися без світла з 6 ранку. Проте електропостачання вже відновлено, повідомили в Обленерго.

Президент Зеленський повідомив, що протягом ночі Росія випустила понад 60 “шахедів” і майже 90 ракет різних типів по Україні. Ціліючи електростанції, лінії постачання енергії та греблі ГЕС.

Слідкуйте за новинами у Телеграм.
Ще більше фото в Instagram.
Підписуйтесь на нас у Facebook.

Заголовок: Україну атакували ракетами та дронами: подробиці

Цитата автора сайту: “Росія продовжує здійснювати агресію проти України, випускаючи ракети та дрони. Наша країна потребує підтримки та солідарності у цей важкий час.”

Висновок автора сайту: Російська агресія проти України продовжується, ворожі сили не зупиняються перед нічними атаками ракетами та дронами. Наша країна потребує підтримки та солідарності у боротьбі з цим загрозливим ворогом.

Джерело: misto.vn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *