Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Вінниця

Як діяти, якщо під час НМТ виникне повітряна тривога у Вінниці протягом 20 хвилин?

Національне мультипредметне тестування є важливим етапом у житті більш ніж 287 тисяч вступників. Однак, зважаючи на можливість повітряних тривог, Міністерство освіти і науки України надало чіткі інструкції щодо дій під час цих непередбачених ситуацій. Інструктори стежитимуть за безпекою та дотриманням правил, зупиняючи тестування та ведучи учасників до укриття. Після закінчення тривоги, робота буде продовжена, інформація буде зафіксована, а в разі тривалої тривоги можливо скласти тест у додаткову сесію. Якщо потрапите у таку ситуацію, зверніться до регіонального центру оцінювання якості освіти або відповідального за тестовий пункт протягом 3 днів. Стежте за інструкціями та забезпечуйте безпеку всіх учасників тестування.

Національне мультипредметне тестування розпочалося, і більше 287 тисяч вступників зареєструвалися для його участі. Міністерство освіти і науки України пояснило, що робити у разі повітряної тривоги під час проведення тесту.

Якщо під час тестування почнеться повітряна тривога, інструктор зупинить роботу над тестом, а всі учасники та персонал перейдуть до укриття. Важливо зафіксувати відповіді та залишковий час, а після закінчення тривоги повернутися до аудиторії та продовжити тест.

Якщо тривога триває довго:

Відповідальний за ТЕЦ та регіональний центр оцінювання якості освіти вирішать, чи продовжувати тест. У разі зупинки тестування його можна буде скласти в додаткову сесію.

Як подати заявку на додаткову сесію:

Зверніться до регіонального центру оцінювання якості освіти або подайте заяву через відповідального за тестовий пункт протягом 3 днів після тестування.

 

Читайте також:

Жахлива ДТП в Тульчинському районі: під колесами автівки загинула дитина

У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських

П’яна вінничанка не розминулася з металевим парканом

Цитата автора сайту: “Важливо дотримуватися інструкцій у разі повітряної тривоги під час НМТ, щоб забезпечити безпеку всіх учасників та персоналу.”

Висновок автора сайту: Пам’ятайте, що у разі повітряної тривоги під час НМТ важливо дотримуватися інструкцій та забезпечити безпеку всіх присутніх.

Джерело: vn.20minut.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *