Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Житомир

На День Незалежності третину доби в Житомирській області була повітряна тривога

Повітряна тривога у День Незалежності України, 24 серпня 2022 року, стала головною темою обговорення у різних регіонах країни. Згідно з даними Telegram-каналу “Карта повітряних тривог”, тривога була оголошена 189 разів та тривала від 3 до 14 годин. Найтриваліші тривоги були зафіксовані у Запорізькій (14 годин), Дніпропетровській (13 годин) та Харківській (11 годин) областях. В Житомирській області було 7 тривог, що становило третину доби загалом. Перша тривога пролунала о 6:30, остання закінчилася о 20:30. Нагадаємо, що в той же день соцмережами поширювалася інформація про вибухи на півночі Житомирської області, але офіційно ця інформація не була підтверджена. Глава Національної поліції Ігор Клименко закликав громадян не ігнорувати сигнали “Повітряна тривога” та уникати скупчень людей.

Повітряна тривога у День Незалежності України, 24 серпня 2022 року, сумарно була оголошена 189 разів і тривала від 3 до 14 годин у різних регіонах.

Такі дані оприлюднив Telegram-канали Карта повітряних тривог.

За тривалістю найдовше тривоги були у Запорізькій (14 годин), Дніпропетровській (13 годин) та Харківській (11 годин) областях.

В Житомирській області 24 серпня було 7 повітряних тривог, сумарно по часу – третину доби. Перші сирени в День Незалежності жителі області почули о 6:30, відбій останньої тривоги був о 20:30.

Нагадаємо, 24 серпня після 17:20 у соцмережах повідомляли про вибухи, які чули на півночі Житомирської області, о 18:15 Житомирська ОВА заявила, що інформація, яка була поширена у новинних групах щодо ймовірних вибухів на території Ємільчинської громади, не підтвердилася.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2022 року, напередодні двох великих державних свят, голова Національної поліції Ігор Клименко закликав не ігнорувати сигнали «Повітряна тривога» та уникати скупчення людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *