Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Житомир

Нічні вибухи у Житомирі: міська влада повідомила про пошкодження

Україна зіткнулася з наймасованішим нападом дронами-камікадзе за весь період війни на сході країни. Житомир, одне з найбільших міст на північному заході України, нещодавно стало мішенню для дій терористів. Паніка та руйнування охопили місто під час п’ятигодинної повітряної тривоги. Дані з Повітряного командування свідчать про 54 дрони-камікадзе, які були випущені ворогом, з яких 52 були успішно знищені. Цей напад відбувся під час наймасштабнішого вторгнення дронів в Києві та Житомирі з початку травня. Є втрати серед мирного населення та постраждалі. У цій статті розглянуто подробиці цього нападу та його наслідки.

П’ять годин тривала повітряна тривога на Житомирщині.

Житомир дронами-камікадзе Shahed-136/131, внаслідок чого є руйнування.

Про це повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин. 

у Житомирі та Києві. Це була чотирнадцята повітряна атака на столицю від початку травня. За інформацією КМВА, це наймасованіша від початку повномасштабного вторгнення атака дронами. Напад здійснювався в кілька хвиль, а повітряна тривога тривала понад 5 годин. Є жертви та постраждалі. 

У Повітряному командуванні уточнили, що ворог випустив по Україні рекордну кількості дронів-камікадзе – 54, 52 з них знищено ППО. Атакував з північного напрямку та південного.

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *