Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Під час повітряної тривоги у Житомирі не працюватимуть ТРЦ та магазини | Журнал Житомира
Повітряна Тривога Житомир

Під час повітряної тривоги у Житомирі не працюватимуть ТРЦ та магазини | Журнал Житомира

У Житомирі було прийнято рішення обмежити роботу ТРЦ, магазинів та інших об’єктів з масовим перебуванням людей під час повітряних тривог. Це рішення було ухвалено радою оборони Житомирської області. У військовій адміністрації повідомили, що керівники цих об’єктів зобов’язані проінформувати відвідувачів про повітряну тривогу. Деякі території залишаються забороненими для перебування жителів області. Наприклад, подорожі до лісів для збору ягід, грибів та лікарської сировини є дозволеними, проте є обмежені зони. Відповідно до цього рішення, місцеві мешканці повинні бути обережними та дотримуватись всіх інструкцій влади для забезпечення своєї безпеки.

У Житомирі під час повітряних тривог обмежуватимуть роботу ТРЦ, магазинів та інших об’єктів із масовим перебуванням людей.

Відповідне рішення ухвалила рада оборони Житомирської області.

«Прийнято рішення обмежити роботу торгово-розважальних центрів (ТРЦ), торговельно-розважальних комплексів (ТРК), магазинів, супермаркетів, інших об’єктів із масовим перебуванням людей під час попереджувального сигналу “ПОВІТРЯНА ТРИВОГА”», – повідомили у військовій адміністрації.

При цьому наголошено, що керівники вищезазначених об’єктів зобов’язані повідомити відвідувачів про повітряну тривогу.

Як повідомляв «Журнал Житомира», мешканцям Житомирської області дозволили відвідувати ліси для збору ягід, грибів та лікарської сировини, проте є території, на яких знаходитись заборонено. 

Джерело: zhzh.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *