Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Англія – Україна: прогноз на матч відбору Євро-2024 — Футбол 24 – Футбол 24

“Синьо-жовті” намагаються реваншуватися за розгромну поразку 0:4, якої зазнали у чвертьфіналі Євро-2020. Матч, як і онлайн-трансляція Англія – Україна на “Футбол 24”, стартує о 19:00. Британці розпочали відбір з перемоги над Італією, а от Україна проведе перший офіційний матч у 2023 році.

Англія – Україна: де дивитися матч відбору Євро-2024

Загалом це 9 двобій в історії протистояння національних команд. Раніше “три леви” виграли лише одну зустріч в рамках кваліфікаційних турнірів. Трапилося це на стадіоні Уемблі, який приймає поєдинок і цього разу. Водночас “синьо-жовті” ж за всю історію двобоїв проти англійців виграли лише раз. За 8 матчів українці забили у ворота Англії лише тричі, зазнавши загалом 5 поразок. Засмутити “трьох левів” змогли тільки Андрій Шевченко, Сергій Назаренко та Євген Коноплянка, який повернувся у збірну після 2,5 року перерви.

Англія – Україна: прогноз букмекерів на матч відбору Євро-2024

Україні доводиться миритися зі статусом явного аутсайдера. Компанія Bet365 на виїзну перемогу “синьо-жовтих” дає гігантський коефіцієнт 12. Рівно такий коф і на повторення побиття 2-річної давнини з рахунком 4:0. На потенційній перемозі Англії можна отримати скромні 1,28 прибутку, а на нічиїй – 5.

Аналітики з Bwin трохи більше вірять у підопічних Руслана Ротаня – коефіцієнт 11. Непрограш українців оцінюють у 3,70. Букмекери чекають на результативний футбол, хоча за останні 5 очних зустрічей тотал більше 2,5 пробивався лише раз (якраз ті прикрі 4:0). Коефіцієнт на тотал більше 2,5 складає 1,66, а на менше – 2,05. Щоправда, голи прогнозують лише від однієї команди (вочевидь, Англії). На “обидві заб’ють” дають коф 2,25, а “не заб’ють” – 1,55.

Україна обіграла Брентфорд у таємному спарингу перед Англією – гол дебютанта приніс Ротаню першу перемогу

Source: football24.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *