Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Арам Фаніян здобув перемогу нокаутом над мексиканцем у Києві і став чемпіоном WBF

Український боксер Арам Фаніян переміг мексиканця Франсіско Меркадо

20 січня у київському Палаці спорту відбувся благодійний вечір боксу, організований компанією SpartaBox. У головному поєдинку український боксер Арам Фаніян здобув перемогу над мексиканцем Франсіско Меркадо.

Арам Фаніян, який має рекорд 23 перемог і 2 поразок, зумів нокаутувати свого суперника, який має рекорд 8 перемог і 3 поразок, у середині 7-го раунду. Ця перемога дозволила Фаніяну стати чемпіоном світу за версією WBF у першій напівсередній вазі.

Цей бій був особливим для Фаніяна, оскільки в попередньому поєдинку він програв британському боксеру Адаму Азіму. Але завдяки домашній підтримці та яскравому виступу, Фаніян зміг закрити прикру поразку.

У головному поєдинку також були розіграні титули чемпіона України та WBC Ukraine у першій середній вазі. Владислав Гела переміг Андрія Цюру одноголосним рішенням суддів і отримав два вакантні пояси.

Це перше боксерське шоу, яке проводилося у київському Палаці спорту протягом майже 5 років. Останній раз ринг тут встановлювали у квітні 2019 року.

Висновок

Український боксер Арам Фаніян здобув впевнену перемогу над мексиканцем Франсіско Меркадо і став чемпіоном світу за версією WBF у першій напівсередній вазі. Цей бій був особливим для Фаніяна, оскільки він закрив прикру поразку у попередньому поєдинку. Також на шоу були розіграні титули чемпіона України та WBC Ukraine у першій середній вазі, які отримав Владислав Гела. Це перше боксерське шоу, яке проводилося у київському Палаці спорту протягом майже 5 років.

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *