Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Олександр Усик став батьком чотирьох дітей

Олександр Усик став батьком вчетверте

Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі, Олександр Усик, та його дружина Катерина, стали батьками вчетверте. Дівчинка народилася у Києві, і її назвали Марія. Вага новонародженої складає майже 5 кг, а зріст – майже 58 см.

Олександр Усик наразі готується до свого наступного поєдинку з Тайсоном Ф’юрі, який відбудеться 17 лютого у Саудівській Аравії. Бій за титул абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі буде визначальним для обох боксерів.

У родині Усиків вже є троє дітей: донька Єлизавета та два сина – Кирило та Михайло. Донька залишилася з матір’ю в Україні, а сини перебувають за кордоном.

Стосунки Олександра та Катерини розпочалися ще у школі у Сімферополі. Пара прожила разом чотири роки, а потім одружилася, коли Катерина була вагітною. Вони мешкають у Київській області та підтримують одне одного на всіх поєдинках.

Бій між Усиком та Ф’юрі буде визначальним для обох боксерів, оскільки переможець стане першим абсолютним чемпіоном світу з часів Леннокса Льюїса.

За даними сайту Інформатор, Олександр Усик здобув титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO, а Тайсон Ф’юрі є володарем поясу WBC. Боксери мають великий досвід та здатності, тому цей бій обіцяє бути надзвичайно цікавим для шанувальників боксу.

Заголовок статті: “Олександр Усик став батьком вчетверте перед важливим поєдинком”

Цитата автора сайту: “Бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі буде визначальним для обох боксерів і визначить нового абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.”

Висновок автора сайту: Бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі викликає великий інтерес серед шанувальників боксу, оскільки це зустріч двох сильних та талановитих спортсменів. Обидва боксери мають вражаючі досягнення у своїй кар’єрі, тому цей поєдинок обіцяє бути захоплюючим та непередбачуваним.

Джерело: sport.informator.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *