Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

У Ф’юрі розкрили сенсаційну причину зриву бою з Усиком – Обозреватель

Батько й тренер британського чемпіона суперважкої ваги Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) заявив, що бій проти непереможного Олександром Усиком (20-0, 13 КО) зірвався нібито виключно через провину українця. Джон Ф’юрі зробив сенсаційну заяву, що наш співвітчизник і не збирався проводити зустріч із його сином.

YouTube-каналу Stamina For Sale.

Тренер британського супертяжа задоволений, як повівся його підопічний.

“Ф’юрі нікого не боїться. Але це бізнес. Все що намагався робити Тайсон – це витягнути якнайбільше з цього. І він не був жадібним. Тому що Усик стільки і коштує – 30%. Дозвольте мені сказати вам дещо. Ви можете вибудувати всіх їх у чергу, скласти їх усіх у мішок, потрусити і вибрати одного, хто вам сподобається. Вони всі на тому самому рівні. Тайсон поб’є їх усіх, кожного з них”, – наводить переклад інтерв’ю Джона Ф’юрі Vringe.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 10 березня Ф’юрі поставив жорсткий ультиматум команді Усика. Уродженець Манчестера зажадав 70% гонорару за поєдинок, а також заявив, що з додаватиме собі по одному відсотку за кожну добу до підписання контракту.

У Ф'юрі розкрили сенсаційну причину зриву бою з Усиком

Олександр відразу ж погодився на умови британця, висунувши йому проукраїнську вимогу.

У Ф'юрі розкрили сенсаційну причину зриву бою з Усиком

У відповідь Тайсон вигадав нову вимогу, запропонувавши нашому співвітчизнику виключити пункт про реванш із контракту на поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі та змінити розподіл гонорару.

У Ф'юрі розкрили сенсаційну причину зриву бою з Усиком

Усик не витримав такого приниження і відмовився потурати забаганці Тайсона, скасувавши бій. Після цього Ф’юрі осатанів, виклавши хвилинне відео, що містило суцільні лайки.

Пізніше Сашко назвав фантастичну суму, яку хотів заробити Ф’юрі за бій 29 квітня.

У Ф'юрі розкрили сенсаційну причину зриву бою з Усиком

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Source: news.obozrevatel.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *