Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

У світовому боксі відбулася революція, покликана поставити хрест на Росії – Обозреватель

Національні федерації Британії, Нідерландів, Німеччини, Філіппін, Швеція та США оголосили про створення нової боксерської організації World Boxing. Її основним завданням буде зберегти цей вид спорту в олімпійській програмі, а також стати конкурентом Міжнародної боксерської асоціації (IBA), яка знаходиться під керуванням Росії.

порталу Inside The Games, нова федерація не зможе запропонувати спортсменам такі ж фінансові умови, як IBA, яка фінансується російським “Газпромом”. Зі стартовим бюджетом у 900 тисяч євро World Boxing має намір основний наголос зробити на олімпійський цикл.

 

“У нас є різні джерела фінансування. Є пожертвування, членство, спонсорство, доходи та деякі інші джерела фінансування, які ми можемо знайти з різних джерел. Бюджет, який ми розрахували на цей рік, становить 900 000 євро”, – сказав в.о. генералього секретаря World Boxing Саймон Тулсон.

Умар Кремльов
У світовому боксі відбулася революція, покликана поставити хрест на Росії

IBA вже оголосила про те, що до членів нової організації буде застосовано санкції. Асоціація перебуває у конфлікті з Міжнародним олімпійським комітетом (МОК). Її президента росіянина Умара Кремльова було переобрано на свою посаду всупереч рішенню Спортивного міжнародного суду в Лозанні (CAS), який заборонив IBA проводити вибори.

Кремльов Путін

Як повідомляв OBOZREVATEL, бронзовий призер Пекіна-2022 Едуард Латипов заявив, що росіян мають повернути у світовий спорт “без жодних там перевірок”.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Source: news.obozrevatel.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *