Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Усик майстер у цьому: спаринг-партнер українця застеріг Ф’юрі перед боєм

Українець Олександр Усик та британець Тайсон Ф’юрі 17 лютого вийдуть на ринг, щоб визначити абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Британський боксер Дейв Аллен, який був спаринг-партнером українця у 2020 році, згадав, як намагався його здолати під час тренувального бою.

— Я провів багато раундів, намагаючись тиснути на нього, залякувати його – це не спрацювало. Він майстер у цьому. Люди займаються цим з ним роками. Думаю, його треба засмутити. Багато фінтів, багато рухів, ти повинен протидіяти йому, – сказав Аллен.

На його думку, Усик не є фізично найсильнішим боксером та найкращим панчером. Він додав, що вважає Ф’юрі єдиним боксером, який здатен перемогти українця.

Зараз дивляться

— Те, що закладено в його (Усика, – Ред.) голову, дає йому змогу вигравати у поєдинках. Я вважаю, що Тайсон – єдина людина, здатна перемогти його (Усика, – Ред.) в його власній грі, – сказав співвітчизник Ф’юрі.

Читайте також

Не якщо я виграю, а коли: Усик висловив упевненість у перемозі над Ф’юрі

Усик Ф'юрі

Аллен також дав кілька порад Ф’юрі. Зокрема, він порадив йому не використовувати ту ж тактику, що й проти американця Деонтея Вайлдера, коли боксери проводили другий бій. Багато хто вважає, що це був пік британця.

Натомість він порадив Ф’юрі пригадати тактику, яку він використовував ще у бою проти Володимира Кличка. Він сказав: Я б нікому не радив “наступати” на Усика – не варто йти на людину з такими здібностями і такою швидкістю.

Що відомо про бій Усик – Ф’юрі

Бій Усик – Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії – Ріяді.

На кону стоятимуть чотири пояси: три (WBA, WBO та IBF), якими володіє Усик, а також титул WBC Ф’юрі.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Спершу бій за абсолют у гевівейті мав відбутися 23 грудня 2023 року. Втім, після поєдинку Ф’юрі проти Френсіса Нганну було ухвалено рішення провести бій пізніше.

Фото: Lomus

Джерело: Boxing Social

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: fakty.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *