Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Усик пригадав важку перемогу над Чісорою – сенсаційні деталі від українського чемпіона

“Можливо, вони (команда Джошуа, – прим.) зробили висновок з мого поєдинку з Чісорою. Можливо. Це нам на руку. Чому? Тому що до бою з Дереком я готувався 3 рази – карантин, перенесення, потім скасування поєдинку. З Чісорою був унікальний поєдинок. Деякі пояснення до цього скажу.

Усик – Дюбуа: Майк Тайсон принизив суперника українця

У мене десь за тиждень до бою, останні спаринги, я про це нікому не говорив, тому що ось-ось спаринги, бій, він і так зривався – у мене трішки почав боліти лікоть. Думав: “Подумаєш там, інколи це відбувається у професійних спортсменів”. Коли ми вже приїхали в Лондон, біль вже посилилась.

У поєдинку, коли Дерек ляпнув по руці, замкнуло лікоть, я не міг його випрямити. Потім знову якась атака, він знову у цей лікоть б’є – воно бах і попустило. Думаю: “Ого, що за чарівні удари”. Потім я ударив, не пам’ятаю у 2-му чи 3-му раунді, у лоб йому прилетіло. У мене півруки працювало. Коли я сидів і ми спілкувались з тренером Юрієм Івановичем, він казав мені: “Так, обережно, давай просто забирати раунди. Я розумію, що ти можеш це зробити”.

Десь прилітає, я бачу, що він пливе, а я добити його не можу, фізично не можу добити, тому що немає рук. Такий важкий поєдинок, по ребрах він мені надавав – тест супертяжів був пройдений. Мені здається, що Ентоні, він був присутній на тому поєдинку, вони могли з цього бою зробити якісь висновки: “Та, ну що він, подумаєш, у крузерах у нього були, а тут піднатиснемо щось”, – сказав Усик у фільмі “Усик – Джошуа” на своєму YouTube-каналі.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року Усик переміг Чісору одноголосним рішенням суддів.

Source: sport24.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *