Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Челсі залишає Лігу чемпіонів, борючись: дивитися голи матчу з Реалом – Террикон

‘Челсі’ зіграв свій найкращий матч після повернення Френка Лемпарда – але цього виявилося замало. У результаті ‘Реал’ переміг у Лондоні з таким самим рахунком, як і в Мадриді.

Все могло бути інакше, реалізуй господарі хоча б малу частину того, що створили. За ударами вони перевершили суперника більш ніж удвічі (19-9), мали стовідсоткові шанси – але або били повз (удари в площину 6-6), або блискуче грав Куртуа. Найвірніший момент упустив під кінець першого тайму Кукурелья, який бив впритул метрів з трьох – але бельгійський воротар встиг зреагувати.

Реал тримався впевнено, не нервувався під тиском – і свого дочекався. Родріго втік флангом, створив метушні біля воріт ‘Челсі’ – і сам завершив комбінацію, від якої центральні захисники лондонців зовсім втратили орієнтацію. Грати залишалося ще довго – але в цей момент якось одразу відчулось, що ‘Челсі’ цей матч не витягне.

Лемпард пробував щось вигадати, випустив на поле свіжі сили, у тому числі – Михайла Мудрика. Українець викладався і в одному випадку продемонстрував високий клас, обігравши двох і одразу вдаривши (щоправда, у ворота не влучив). Загалом, ‘Реал’ без проблем довів матч до перемоги.

2022-23, Ліга Чемпіонів

Челсі – Реал 0:2 (0:0)
Голи: Родріго, 58 (0:1); Родріго, 80 (0:2)

Челсі: Аррісабалага; Джеймс Р.; Чалоба; Фофана В.; Сілва Т.; Галлахер К. (Жоау Фелікс, 67); Кукурелья (Мудрик, 68); Фернандес Е. (Стерлінг, 67); Канте Н.; Ковачіч М.; Гаверц (Маунт, 77)
Запасні: Менді Ед.; Аспілікуета; Чуквуемека К.; Холл; Закарія Д.; Лофтус-Чік; Пулишич; Зієш
Попередження: Кукурелья 34; Джеймс Р. 50; Мудрик 90

Реал: Куртуа; Мілітао; Карвахаль (Начо, 82); Алаба (Рюдігер, 46); Камавінга; Модрич; Кроос (Себальос Д., 76); Вальверде; Бензема (Тчуамені, 71); Родріго (Асенсіо, 82); Вінісіус Жуніор
Запасні: Лунін; Лопес Л.Ф.; Вальєхо; Одріосола; Васкес Лу.; Е. Азар; Маріано Діас
Попередження: Мілітао 22

Source: terrikon.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *