Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Чи буде у вільному доступі: де дивитись фінал Кубка України Ворскла – Шахтар

Поєдинок буде проводитися у Рівному на стадіоні “Авангард”. Старт матчу заплановано на 19:00, пише 24 Канал.

Читайте також Шахтар – чемпіон, боротьба за єврокубки та виживання кипить: турнірна таблиця УПЛ після 28 туру

Хто транслюватиме фінал

Вирішальну гру турніру можна буде подивитися безплатно. У вільному доступі її транслюватиме телеканал ICTV2.

Трансляція національного мовника буде доступна як клієнтам кабельного телебачення, так і користувачам онлайн-платформ із функцією ТБ. Коментаторами матчу стануть Денис Босянок і Роман Бебех.

Зазначимо, що це буде третя очна зустріч між суперниками у нинішньому сезоні. В Українській Прем’єр-лізі кожна з команд здобула по одній мінімальній перемозі – у першому колі “гірники” у Львові поступилися з рахунком 1:2, а вже навесні цього року в Полтаві взяли реванш, мінімально перемігши 1:0.

Шлях до фіналу

Обидва колективи розпочали участь у турнірі на стадії 1/8 фіналу. Всі свої матчі вони виграли в основний час, пропустивши на двох лише 1 гол.

Шахтар на шляху до фіналу переграв рівненський Верес (3:0), сумську Вікторію (3:0) та одеський Чорноморець (4:1), Ворскла ж пройшла харківський Металіст 1925 (3:0), київську Оболонь (3:0) та житомирське Полісся (1:0).

Нагадаємо, що чинним переможцем Кубка України є київське Динамо. “Біло-сині” виграли свій титул ще у 2021 році, після чого турнір у сезоні-2021/2022 не було дограно через початок повномасштабного вторгнення, а в наступній кампанії було вирішено його не проводити.

Джерело: sport.24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *