Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Дубль Ярмоленка, інтерес до Реброва, травма Зінченка. Головні новини за 12 травня

UA-Футбол зібрав для вас найважливіші футбольні новини за п’ятницю, 12 травня

В Об’єднаних Арабських Еміратах проходить останній тур чемпіонату. Команда Сергія Реброва “Аль Айн” гарантувала собі срібні нагороди, розгромивши “Аль Батаех” з рахунком 5:2. Дублем відзначився Андрій Ярмоленко, який, таким чином, завершує чемпіонат з показником 11 голів та 4 результативні передачі в 23-х зіграних поєдинках. “Аль Айн” наздогнав “Шабаб Аль Ахлі”, але той випереджає за додатковими показниками, та ще й зіграє свій матч в суботу. Втім, для Реброва та Ярмоленка сезон ще не закінчено – попереду півфінал Кубка ліги проти “Аль-Насра”, який в чемпіонаті посів дев’яту сходинку.

Раніше в ЗМІ вже з’являлась інформація, що “Олімпіакос” прагне запросити на посаду головного тренера Сергія Реброва, але потім нібито представники спеціаліста відповіли відмовою. Втім, один з історичних грандів не здається. В клубі вірять, що зможуть переконати Станіславовича, тому він залишається пріоритетним варіантом. “Олімпіакос” спробує переконати Реброва після останнього туру, коли буде зрозуміло в якому єврокубковому турнірі гратиме команда – Лізі Європи чи Лізі Конференцій.

Раніше стало відомо, що Олександр травмувався і не зіграє в найближчій грі “Арсеналу” проти “Брайтона”. Вчора в ЗМІ з’явилась інформація, що лікування займе більше часу, тож Зінченку доведеться пропустити не тільки кінець сезону в АПЛ, але й поєдинки в складі збірної України. Втім, головний тренер лондонського клубу Мікель Артета не підтвердив строки травми Сашка, але й не назвав конкретного терміну, який потрібен на відновлення.

Як відомо, в поточному сезоні “Дніпро-1” грає в Ужгороді на стадіоні “Авангард”. Але вже в наступному планує повернутись у рідне місто та грати на “Дніпро Арені”. Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас. Також він стверджує, що дніпряни в єврокубках гратимуть не у Словаччині, як було в цьому сезоні, а у Польщі.

В першому матчі 35-го туру римляни приймали “Лечче” і ледь не програли. Іммобіле відкрив рахунок, але дубль Удена допоміг гостям вийти вперед. Лише на 90+4-й Милинкович-Савич врятував римлян від поразки. Таким чином, вони залишились на третьому місці, але ризикують, що їх обійде “Інтер”. Нерадзурі потрібно лише обіграти “Сассуоло” у суботу.

Source: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *