Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Динамо – Шахтар. Анонс та прогноз матчу УПЛ на 22 квітня 2023 – UA-Футбол

І “Дніпро-1”, і луганська “Зоря” цього сезону, а також “Металіст” та “Дніпро” раніше, намагалися порушити двовладдя в українському футболі, ось тільки якщо у них і щось виходило, то лише на короткій дистанції. А у таких важливих речах завжди важлива стабільність. І її мають лише два флагмани вітчизняного футболу – київське “Динамо” та донецький “Шахтар”. А тому, коли вони б не виходили на футбольне поле, всі інші ігри відходитимуть на другий план. Оскільки саме “класичне” залишається у пріоритеті як у широкої аудиторії, так і у футбольних гурманів.

  • Усі найяскравіші моменти матчу в режимі Live у Telegram UA-Football

Так, нині команди мають різні цілі. “Шахтар” навесні зумів скористатися осічками “Дніпра-1”, впевнено закріпившись на першому місці, водночас як “Динамо” знаходиться в пошуку банальної стабільності, відсутність якої заважає їм застрибнути навіть до топ-3. Місця команд у таблиці, а також їх поточна форма натякають на наявність явного фаворита в суботньому матчі, проте “класичне” на те і має настільки вагомий статус. Оскільки вміє дивувати.

Зміст

VBET ліга. 22-й тур
22 квітня, Київ, стадіон “Динамо” ім. В.Лобановського
Арбітр: В.Романов
Трансляція: канал “2+2”
Інтернет-трансляція: Youtube-канал “Football Hub”
Текстову онлайн-трансляцію читайте на UA-Футбол

Останні новини та склади

  • “Динамо”:

Здобувши дві поспіль перемоги над “Минаєм” та “Львовом”, багато вболівальників столичної команди почали сподіватися, що їхні улюбленці нарешті набрали форму. Проте гра тижневої давнини із “Рухом” розбила фанатські мрії. Колектив Луческу розписав нічию з командою із зони вильоту, що не можна назвати несправедливим результатом. Львів’яни по грі виглядали не гірше, а під час другого тайму ще й могли виривати перемогу, якби Нещерет не впорався з виходом Климчука. Загалом “Динамо” нині не на коні.

Є питання щодо кадрової ситуації команди. Останні поєдинки пропускали Кабаєв та Караваєв, вихід яких у суботу залишається під питанням. У київського клубу наразі великі проблеми на крилах атаки, оскільки у команди банальна нестача якісних вінгерів – Перріс не грає, Беніто не тягне, а Волошин просто занадто молодий. З іншого боку, у майбутньому матчі “Динамо” необхідна буде швидкість, а тому на появу Назара праворуч ми і поставимо.

Орієнтовний склад: Нещерет – Тимчик, Дячук, Попов, Дубінчак – Сидорчук, Шепелєв – Волошин, Буяльський, Лонвейк – Ванат


  • “Шахтар”:

У “гірників” останні ігри складалися досить непросто, проте команда Йовічевича йде майже без збоїв, впевнено набираючи бали від матчу до матчу. “Динамо” подібна стабільність може лише снитися. Щоправда, по грі “Шахтар” виглядає вже не настільки впевненою машиною для вбивств, якою він був на початку другого кола. У всьому винні мінімальні перемоги над “Металістом” та “Львовом”, здобуті не без пригод.

Бентежить також і кадрова ситуація. Йовічевич в останніх турах змушений обходитися без крайніх атакувальних гравців – Зубков, Петряк та Криськів отримали травми, а Швед повернувся лише напередодні гри проти “Динамо”. Враховуючи, що Мар’ян навесні відіграв лише 20 хвилин (щоправда, навіть за такий термін встиг забити), у старті він навряд чи вийде. Залишається лише варіант, випробуваний Йовічевичем у минулому турі – на флангах атаки вийдуть непрофільні Михайліченко та Келсі. В іншому сюрпризів не повинно бути.

Орієнтовний склад: Трубін – Гочолейшвілі, Бондар, Ракіцький, Матвієнко – Степаненко, Бондаренко – Келсі, Судаков, Михайліченко – Траоре


Турнірне становище команд

# КОМАНДА І В Н П М РМ О
1 Шахтар 21 16 4 1 52-15 +37 52
4 Динамо 21 12 4 5 30-17 +13 40

Статистика команд

  • “Динамо”:

  • “Шахтар”:

Динамо – Шахтар. Анонс та прогноз матчу УПЛ на 22 квітня 2023 - изображение 2

Очні зустрічі

Динамо – Шахтар. Анонс та прогноз матчу УПЛ на 22 квітня 2023 - изображение 3

“Динамо” – “Шахтар”: трансляція матчу

Трансляция матча

play-btn
play sound

В эфире

partner

“Динамо” – “Шахтар”: Ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч “Динамо” – “Шахтар” від UA-Football

Перемога “Шахтаря” 2:1. Так, в українському “класичному” справді може статися всяке, проте на цю мить перевага сил точно не на користь “Динамо”. “Шахтар” абсолютно по ділу лідирує в УПЛ, при цьому місцями команду супроводжує чемпіонський успіх, у вигляді голів на останніх хвилинах у дуже непростих іграх. Йовічевич має проблеми зі складом, проте “гірники” в нинішньому сезоні на такому емоційному підйомі, що можуть не помічати деякі втрати.


Щодо “Динамо”, то багато що для них вирішить гра в обороні. Луческу гратиме проти “Шахтаря” другим номером, проте якщо раніше кияни під його крилом майже не помилялися біля власних воріт, то цього сезону з цим виникає чимало проблем. Особливо після продажу Забарного. А тому, щоб розраховувати на позитивний результат, “Динамо” доведеться максимально грамотно грати в обороні, сподіваючись на ідеальну реалізацію Буяльського та Ваната.

Source: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *