Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Динамо – Шахтар: прогноз букмекерів на Класичне – СПОРТ 24 ᐅ Україна

Українське дербі відбудеться у суботу, 22 квітня на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського. Стартує принципова дуель о 17:00. Стежити за її перебігом можна буде на телеканалі 2+2. Також трансляція буде доступною на YouTube-каналах спортивних проектів групи 1+1 media – FootballHub та Профутбол Digital.

Динамо – Шахтар: “гірники” отримали серйозне підсилення перед Класичним

Нагадаємо, Шахтар лідирує в УПЛ, випереджаючи СК Дніпро-1, який донеччанам вдалося скинути з вершини кілька турів тому, вже на сім очок. Щоправда, команда Кучера має одну гру в запасі. Натомість кияни розташувалися аж на четвертій сходинці, відстаючи від “гірників” на 12 пунктів.

Підопічні Ігоря Йовічевіча минулого тижня обіграли Львів (2:0), а от “біло-сині” втратили очки в поєдинку з Рухом (1:1).

До слова, Шахтар і Динамо за всю історію зіграли між собою 192 офіційних матчі: 84 перемоги киян, 46 нічиїх, 61 звитяга донецького клубу. Востаннє команди зустрічалися 16 жовтня 2022 року. Тоді “помаранчево-чорні” взяли гору з рахунком 3:1.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом у Класичному вважає донеччан. Коефіцієнт на їхню перемогу – 2,08 бала, на звитягу Динамо – 3,80. Ймовірність нічиєї оцінюють у 3,85 бала.

Букмекери вважають, що найбільше шансів забити м’яч у цьому поєдинку має форвард “помаранчево-чорних” Кевін Келсі (2,30). Коефіцієнт на гол хавбека “біло-синіх” Віталія Буяльського – 2,75 бала.

Source: sport24.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *