Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Екс-керманич “Шахтаря” очолив середняка АПЛ – РБК-Украина

Італійський фахівець домовився про співпрацю з “чайками”. Презентація нового тренера відбудеться після отримання візи для роботи в Сполученому Королівстві.

Де Дзербі уклав із “Брайтоном” контракт на 4 роки. Тренер перебував без роботи з літа, коли припинив співпрацю з донецьким “Шахтарем”. 43-річний італієць не захотів працювати в Україні в умовах війни.

Де Дзербі очолив “Шахтар” у травні 2021-го. Під його керівництвом донеччани здобули Суперкубок України та завершили на першій сходинці перерваний повномасштабної війною сезон 2021/22. Натомість у Лізі чемпіонів “гірники” фінішували останніми в квартеті з “Реалом”, “Інтером” і “Шерифом”.

Тренерська кар’єра Де Дзербі розпочалася зі скромного “Дарфо Боаріо” в листопаді 2013 року. Пізніше він тренував “Фоджу”, “Палермо”, “Беневенто” та “Сассуоло”. На чолі “нероверді” італієць закінчив 8-м у Серії А 2020/21.

“Брайтон” залишився без головного тренера 8 вересня. Англієць Поттер працював на чолі “чайок” понад 3 роки та привів команду до 9-го місця в АПЛ у сезоні 2021/22. У нинішній кампанії “Брайтон” наразі йде 4-м, маючи в активі 13 очок.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *