Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Андрій Павелко: «Матч «Дніпро-1» – «Металіст» привернув увагу Комітету етики та чесної гри через нетипово високий рух ставок» – Tribuna.com Украина

Президент УАФ Андрій Павелко заявив, що Комітет етики та чесної гри звернув увагу на матч 24-го туру УПЛ «Дніпро-1» – «Металіст» (5:0).

«Сьогоднішні матчі 24-го туру УПЛ за участю лідерів національного чемпіонату викликали чималий резонанс і серед фахівців, і серед вболівальників. В матчі «Шахтар» — «Минай» не було зараховано гол, який може вирішити долю чемпіонату. І цей епізод особливо підкреслює важливість використання системи ВАР у кожному матчі чемпіонату. Своєю чергою матч «Дніпро-1» — «Металіст» привернув увагу Комітету етики та чесної гри через нетипово високий рух ставок.

Вдячний Комітету за швидку реакцію й оперативну зупинку трансляції букмекерських даних у цьому матчі! Комітет арбітрів та Комітет з етики і чесної гри оперативно вивчають ситуацію, що склалася в обох матчах, і найближчим часом дадуть свою оцінку по кожному з них. Fair Play — тільки так мають проходити всі матчі в Україні! І тільки за таким принципом мають визначатися переможці у кожному нашому турнірі!

P.S. Контроль за Fair Play — не лише в УПЛ, а й в інших лігах також!» — додав Павелко.

«Один з найгірших перформансів, що я бачив». Ще 6 скандальних рішень арбітра, який не зарахував гол «Миная» «Шахтарю»

Source: ua.tribuna.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *