Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Челсі переграв Борнмут завдяки джокерам Лемпарда – Мудрик в тіні, а Забарний на лавці – СПОРТ 24 ᐅ Україна

Перед фінішною прямою АПЛ “аристократи” та “вишеньки” розташувались в середині турнірної таблиці з однаковою кількістю очок. Михайло Мудрик після 3-х поспіль виходів з лави запасних потрапив у стартовий склад Челсі. Натомість Ілля Забарний розпочав матч в запасі, але на поле так і не вийшов.

Власник Челсі вперше порушив мовчання після провалу Мудрика і Ко: “Уболівальники вимогливі”

Стартові хвилини запам’яталися гострими моментами. Жефферрсон Лерма вже на 5-й хвилині пристрілявся здалеку по воротах “синіх” – м’яч пролетів поруч зі стійкою. Невдовзі Конор Галлахер відкрив рахунок, відгукнувшись головою на передачу з флангу.

Челсі більше контролював м’яч (67%) у першій половині та награв на 0.45 xG (очікувані голи) проти 0.29 у Борнмута. Втім конвертувати перевагу в другий забитий м’яч “пенсіонерам” не вдалося. Мудрик отримав “гірчичник” за симуляцію. Ближче до екватора тайму Матіас Вінья відновив паритет ефектним пострілом під поперечку.

По перерві господарі були активнішими. Михайло Мудрик не завдав жодного удару по воротах, проте віддав 17 точних пасів з 18 (94%). Лемпард провів ще кілька вдалих замін. На 63-й хвилині замість українця на поле вийшов Рахім Стерлінг. Невдовзі Бадіашиль відзначився після подачі зі штрафного. Жоау Фелішу знадобилось 2 хвилини на полі, аби поставити ефектну крапку в матчі – 3:1.

Отже, Челсі підіймається на 11 сходинку (42 очки). Борнмут посідає 14 місце (39 балів).

Source: sport24.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *