Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Ліга конференцій. Бешикташ – Динамо. Анонс, суддя, трансляція

У першому матчі “Динамо” програло, хоча й показало хороший футбол. Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

31 серпня 2023 року. Ліга конференцій. Раунд плей-офф. Матч-відповідь. 21:00
Стадіон: “Водафон Парк” (Стамбул)
Суддя: Жоау Пінейру (Португалія)
Трансляція: “2+2”
Текстову трансляцію читайте ТУТ

“Бешикташ”

4089_be.jpg

Турецький клуб на минулих вихідних отримав підмогу від місцевої Федерації футболу. Там вирішили перенести матч чемпіонату проти “Аданадемірспора”, щоб допомогти “Бешикташу” краще підготуватися до другого поєдинку з “Динамо”. Як бачимо, схожими методами користується не лише УПЛ, але від цього вони не стають кращими. Тим не менш, у першій грі з киянами “орли” здобули свою вже п’яту поспіль перемогу в Лізі конференцій цього сезону, хоча й були максимально близькими до того, щоб ця серія перервалася. Втім, дався взнаки набагато вищий клас гравців стамбульської команди, а також літні трансфери.

Попри вже згадану перемогу в першому матчі, важко уявити, щоб сьогодні “Бешикташ” грав від оборони. Справа в тому, що фанати “чорно-білих” вважаються одними з найкращих у Туреччині, тож “сачкувати” та віддавати м’яч “Динамо” точно не вийде. У цьому можна знайти крихітний шанс “Динамо” на перемогу та вихід у групу, адже варто буде використовувати вільні зони, які неминуче з’являтимуться в обороні турецької команди. Ми розуміємо, що склад “Бешикташа” кращий, гравці там сильніші, а тренер навряд чи поступається Луческу, але все може бути.

“Динамо”

9966_di.jpg

УПЛ також пішла назустріч “Динамо” і перенесла вже третій матч київського клубу в чемпіонаті України. Зокрема, минулих вихідних кияни не грали проти “Вереса”, а тепер ще й гра з “Зорею” не відбудеться у неділю. При цьому чутки стверджують, начебто луганський клуб був проти, але втрутився навіть тренерський штаб збірної України і попросив “біло-чорних” піти на цей крок, щоб гравці могли швидше прибути під крило Сергія Реброва. Що ж, тут хоч цивілізовано вмовляли, а не так, як це було в ситуації з матчем “Рух” – “Дніпро-1”, коли львівський клуб просто “нагнули” проти його волі.

Так чи інакше, а “Динамо” останнім часом грає виключно в єврокубках і, можливо, це почало давати свій ефект. Так, “Бешикташу” команда Луческу програла, але ж нарешті показала цікавий та результативний футбол. Проблеми в обороні нікуди не поділися, зате в атаці все виглядало доволі цікаво, і “Динамо” могло забивати явно більше за два голи. Так, сьогодні мало логічних аргументів на користь столичного гранда, але навіть один гол “біло-синіх” одразу поставить між командами знак рівності, а потім вже можуть початися психологічні гойдалки, де досвід Луческу має датися взнаки.

Коефіцієнти букмекерів:
Перемога “Бешикташа”: 1,51
Нічия: 4,6
Перемога “Динамо”: 6,7

Прогноз Sportanalytic.com – 3:2

Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

Source: sportanalytic.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *