Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

“Ліверпуль” розгромив “Манчестер Юнайтед” і наздогнав “Манчестер Сіті” на вершині АПЛ (відео)
Футбол

“Ліверпуль” розгромив “Манчестер Юнайтед” і наздогнав “Манчестер Сіті” на вершині АПЛ (відео)

Мерсисайдці здобули третю поспіль перемогу під керівництвом Арне Слота.

3-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ) сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні “Олд Траффорд” у Манчестері завершився з рахунком 0:3.

Гості могли виходити вперед уже на 7-й хвилині зустрічі – м’яч до сітки воріт МЮ відправив Трент Александер-Арнольд, але після перегляду відеоповтору (VAR) гол було скасовано через офсайд у Мохамеда Салаха.

На 35-й хвилині “Ліверпуль” забив уже за правилами – Каземіро “обрізався” на своїй половині поля, а Луїс Діас ударом головою на дальній стійці замкнув подачу Салаха.

На 42-й хвилині мерсисайдці подвоїли свою перевагу – Луїс Діас відібрав м’яч у Каземіро, а потім сам же влучно пробив в один дотик, скориставшись пасом від Салаха.

Після перерви підопічні Арне Слота довели справу до розгрому. На 56-й хвилині чергова помилка “червоних дияволів” на власній половині завершилась тим, що Домінік Собослай зробив передачу на Салаха, а той пробив у правий кут.

Огляд матчу “Манчестер Юнайтед” – “Ліверпуль”

Для “Ліверпуля” це третя поспіль перемога на старті нового сезону АПЛ. Команда Слота з 9 очками піднялася на друге місце в турнірній таблиці й поступається лідеру “Манчестер Сіті” лише за додатковими показниками.

У наступному турі АПЛ, після міжнародної паузи, “Ліверпуль” 14 вересня прийме “Ноттінгем”, а “Манчестер Юнайтед” того ж дня на виїзді зіграє із “Саутгемптоном”.

Читайте також:

Вихід Мудрика не допоміг: “Челсі” вдруге в сезоні АПЛ втратив очки (відео)

“Манчестер Сіті” завдяки другому поспіль хет-трику Голанда обіграв “Вест Гем” в АПЛ (відео)

Забарний переміг Миколенка: “Борнмут” здійснив шалений камбек проти “Евертона” в АПЛ (відео)

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *