Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Оцінка Мудрика за матч Челсі у Кубку ліги становить 9.2

Челсі розгромив Мідлсбро з рахунком 6:1 і вийшов у фінал Кубка англійської ліги

У вівторок, 23 січня, відбувся другий матч 1/2 фіналу Кубка англійської ліги з футболу, в якому зіграли лондонський «Челсі» та «Мідлсбро». «Пенсіонери» розгромили суперника з рахунком 6:1 та за підсумками двох матчів стали першими фіналістами турніру.

У стартовому складі «Челсі» вперше за два матчі з’явився Михайло Мудрик. За перший тайм українець результативними діями не відзначився та отримав жовту карту на 12 хвилині за розмови з арбітром. Після перерви вінгера замінили. Статистичний портал WhoScored оцінив виступ Мудрика в 6.9 балів.

Головним героєм зустрічі став Коул Палмер, який оформив дубль. Його було оцінено в 9.2 бала.

Оцінки за матч Челсі – Мідлсбро від WhoScored

Заключні думки

За підсумками матчу між Челсі та Мідлсбро, «Пенсіонери» здобули впевнену перемогу з рахунком 6:1 і забезпечили собі місце у фіналі Кубка англійської ліги. Михайло Мудрик, який повернувся на поле після двох матчів, не зумів проявити себе, отримавши жовту картку. Коул Палмер став головним героєм матчу, оформивши дубль. Загалом, команда Челсі показала вражаючу гру, яка принесла їм заслужену перемогу.

“Челсі забив 6 м’ячів і вийшов у фінал Кубка ліги. Мудрик зіграв перший тайм, але отримав жовту картку” – сказав представник сайту.

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *