Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Пакета из Лиона дали желтую за попытку сделать финт радуга. Возмутился даже Неймар – UA-Футбол

“Існують різні обставини за яких гравець повинен отримати попередження за неспортивну поведінку, включаючи наступні, якщо гравець: • намагається ввести в оману арбітра, наприклад, імітуючи отримання травми або роблячи вигляд, що стосовно нього було порушення правил (симуляція) • міняється місцями з воротарем під час гри або без дозволу арбітра (див. Правило 3) • скоює порушення у нерозважливій манері, що карається штрафним ударом • грає рукою в м’яч, щоб здійснити втручання або зірвати перспективну атаку • скоює будь-яке інше порушення і цим втручається або зриває перспективну атаку, за виключенням випадків, коли арбітр призначає 11-метровий удар за порушення, що було скоєне із намаганням зіграти в м’яч • зриває для суперника очевидну можливість забити м’яч шляхом порушення, що було скоєне із намаганням зіграти в м’яч, а арбітр призначає 11-метровий удар • грає рукою у спробі забити м’яч (незалежно від того, чи була спроба успішною чи ні) або безуспішна спроба захистити ворота • робить на полі для гри заборонені розмітки • грає м’ячем, залишаючи поле після отримання дозволу арбітра залишити поле • діє в манері, що демонструє неповагу до гри • використовує навмисний трюк, щоб зробити передачу (в тому числі, привиконанні штрафного удару) воротарю головою, грудьми, коліном, тощо, успробі обійти Правило, незалежно від того, торкнеться воротар до м’ячаруками чи ні • в усній формі відволікає суперника під час гри або її поновлення” Де в правилах забивання мяча головою у випадку, коли можна забити ногою, визначено, як неспортивна поведінка? Єдиний пункт, який хоч як схожий на гірчичник за радугу, – це передостанній, але він стосується заборони відпасовувати воротарю мяча безпосередньо ногами.

Vantala (Kharkiv)

23.09.2021 в 20:23

діє в манері, що демонструє неповагу до гри – думаю это

Acsakal (Kharkov)

23.09.2021 в 21:00

У чому саме “неповага до гри”? Хіба гра забороняє жоглювати мячем? Хіба будь-які фінти не приваблюють глядачів? Хіба публіка їх не вітає оваціями? Як може бути “неповагою до гри” те, що викликає захват?
А перепасовувати мяч між захисниками по 5 хвилин біля власних воріт – це “повага до гри”? То чому за це не дають гірчичники? А танцювати біля кутового прапорця суперників, закриваючи мяч корпусом, – це “повага до гри”? А вибивати мяча подалі на трибуни – це “повага до гри”? А виносити мяча навмання від своїх воріт до воріт суперника – це “повага до гри”? Можна навести ще не один приклад ситацій, які протирічать поняттю “повага до гри”, але ніколи не караються.

ANESTEZIO (ВІННИЦЯ)

23.09.2021 в 21:12

Ще раз уважніше для тих , хто не розуміє: коли замість того щоб спокійно забити гол в пусті ворота ногою гравець лягає на газон і заштовхує м’яч головою в ворота для знущання із суперника – це неспортивна поведінка і такий гол не зараховується, а ті, хто знову не розуміють і мінусують : бачили футбол із гелікоптера)))

avatar

ANESTEZIO (ВІННИЦЯ)

23.09.2021 в 21:15

І на рахунок жонглювання: для багатьох зараз буде великий шок, коли дізнаються, що не можна для того, щоб віддати м’яч у руки воротареві головою, жонглювати навмисно м’яч, а потім підкинути собі на голову і дати пас головою воротареві. Це також неспортивна поведінка і неповага до гри.

Acsakal (Kharkov)

24.09.2021 в 01:01

У вас проблема із зором, зі знанням мови чи з концентрацією уваги на тексті???
У своєму першому пості я навів пункт правил, згідно якого не дозволяється ОБМАНЮВАТИ заборону на відкидку мяча воротареві шляхом підкидання його в повітря і відпасування головою, а в своєму коментарі до цитати з правил я додатково на нього послався. І після всього того цей пункт для вас – “таємне знання”, причетністю до якого ви хизуєтеся???
Так діяти забороняється не тому, що не можна жонглювати, а тому, що не можна хитрувати, обходячи інше правило! Якщо ви не розумієте цієї елементарної логіки футбольних правил, то ви взагалі – ділетант від футболу.

Acsakal (Kharkov)

24.09.2021 в 01:10

І стосовно забивання головою мячів, які зручніше бити ногою. У Шахтарі був колись форвард (Віталій Старухін), який переважну більшість своїх голів забив саме головою. Так от, більшість його голів інші форварди намагались би пробивати ногами. А якщо не дай боже тоді би дали судити таким, як тутешні трактувальники правил, то гольовий здобуток Віталія зменшився би в рази, бо забиті ним голи вони би повідміняли і понадавали би йому жовтих карток (Старухін реально бив головою по мячу, що стрибав по землі).

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *