Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Плей-оф за вихід в УПЛ. Оболонь – Лівий Берег 1:0. Правий берег Києва сильніший

У таких матчах завжди насамперед цікаво спостерігати за тим, чи відрізняється на даному етапі рівень аутсайдера УПЛ та одного з лідерів Першої Ліги, і якщо так – то наскільки. І різниця була в принципі помітною уже в перші хвилини, проте не в класі, а скоріше в досвіді. Підопічні Віталія Первака розпочали дуже енергійно, зробили декілька неточних передач в останню третину, видихались та підсіли. В свою чергу “пивовари”, на правах старшого брата та фаворита, методично збивали темп.

Гості рванули на початку і у певному сенсі трішки надірвалися. Зокрема, вже на 10-й хвилині поле вимушений був покинути один з братів Когутів. Серйозна втрата, якщо зважати на те, що швидкі фланги та стандарти є головною зброєю “Лівого Берега”. Примітно, що перший по-справжньому небезпечний момент у матчі прийшов саме після кутового у виконанні “лелек”. Співаков класно відірвався від захисника господарів та наніс удар головою практично впритул, але удар капітана на реакції парирував досвідчений Рибка.

По суті вся гострота від команд у першому таймі надходила саме після подач з кутових. Командам варто було б влаштувати чемпіонат з кутових, тоді б моменти виникали з певною періодичністю, хех. Такий собі турнір з подач.

Загалом, можна відзначити, що обидва колективи не допускали особливих провалів за своїми спинами та більш-менш тримали структуру. Але і при цьому, якогось конструктиву, м’яко кажучи, було обмаль.

Плей-оф за вихід в УПЛ. Оболонь - Лівий Берег 1:0. Правий берег Києва сильніший - изображение 2

Цілком рівна гра, з великою кількістю браку та фізичної боротьби. У перерві наставникам потрібно було щось придумати і запропонувати якісь оригінальні ідеї, так як конче не вистачало креативу обом сторонам.

Проте, у другому таймі сценарій гри, досить очікувано, так і не змінився. Запал та боротьба з відривом переважали над наповненням футболу. Врешті-решт перше взяття воріт відбулось! І максимально неочікувано, що цей м’яч був забитий саме після кутового. Черненко подав, Карась скинув, а Мороз переправив шкіряного у ворота “лелек”. Перший удар в площину від підопічних Валерія Іващенка і відразу гол.

Футболістам “Лівого Берега” потрібно було щось запропонувати попереду, або ж, як і раніше, очікувати на стандартні положення… Що вони і зробили, на жаль.

Плей-оф за вихід в УПЛ. Оболонь - Лівий Берег 1:0. Правий берег Києва сильніший - изображение 3

“Пивовари” були ближчими до свого другого голу, ніж гості – до свого першого. Хороша нагода була Краснопіра, однак його удар з декількох метрів успішно парирував Механів. На цьому з гострих моменті все.

Здивувало насправді рішення головного тренера представника від Першої ліги тягнути з замінами аж до самого кінця, коли твоя команда поступається в рахунку у плей-оф. Не враховуючи вимушену ротацію на старті зустрічі, перші заміни Первак провів аж в останні хвилини основного часу.

Враження від першого матчу таке, що “Лівому Берегу” поки немає що робили у вищому дивізіоні. Підопічним Віталія Первака навіть не вдалось перебити інтенсивністю доволі безідейну “Оболонь”. А це вже багато про що говорить. “Пивовари”, на правах фаворита, доводять свій статус-кво, хоча і роблять це максимально блякло…

Фото: Аліна Єрофеєва / UA-Футбол

Плей-оф за вихід в УПЛ

29-е травня, середа

Київ, “Оболонь Арена”

“Оболонь” – “Лівий Берег” 1:0

Гол: Мороз 53

“Оболонь”: Рибка – Осман, Дубко, Карась, Грисьо (Чернов 46), Мединський, Мороз (Запорожець 85), Черненко, Груша (Нагієв 85), Суханов (Тарануха 70), Краснопір (Слободян 85).

Запасні: Кичак, Марченко, Нагієв, Вовкун, Слободян, Чернов, Запорожець, Вишневський, Тарануха, Козлов, Корх, Лях.

Головний тренер: Валерій Іващенко.

“Лівий Берег”: Механів – Сідней, Самар, Слотюк, Співаков, Дедух, І. Когут (Войцеховський 10 – Соколов 88), М. Когут, Синиця (Литовченко 88), Астахов, Сухоручко (Петренко 88).

Запасні: Чеботарьов – Сташків, Дударенко, Андрієшин, Швець, Якимів, Сердюк, Литовченко, Мисик, Петренко, Соколов, Войцеховський.

Головний тренер: Віталій Первак.

Попередження: Сідней 66, Дедух 70, Мороз 70, Груша 80.

Джерело: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *