Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Збірна України прибула до свого розташування на Євро-2024 – команду зустріли з короваєм і у вишиванках – Футбол 24

Сьогодні вранці, 12 червня, збірна України покинула Кишинів (після вчорашньої перемоги над Молдовою) і прилетіла до німецького Франкфурта, повідомляє офіційний сайт УАФ.

“Задоволений, що Україна закінчила ці матчі без травм”: Ребров оцінив розгром Молдови на фоні втрати Миколенка

На злітно-посадковій смузі команду зустрів власний оновлений автобус, а біля літака головного тренера Сергія Реброва та гравців вітали генеральний консул України у Франкфурті Вадим Костюк, мер міста Таунусштайн, де базуватиметься збірна, Йоахім Райманн, та міністр освіти землі Гессен Армін Шварц.

За 30 хвилин команда прибула до місця розташування, де працівники готелю зустріли нашу делегацію у вишиваних сорочках і з українським короваєм. Футболісти отримали відпочинок – тренування сьогодні не передбачено (вчора після фінального свистка запасні + гравці, які вийшли на заміну у другому таймі (крім Зінченка і Довбика) та два голкіпери провели півгодинне тренування).

Нагадаємо, завтра у графіку національної команди – відкрите тренування, за яким зможуть спостерігати і вболівальники, і медіа. Публічний захід відбудеться на стадіоні BRITA Arena у Вісбадені.

“Вовтузити колгоспи в УПЛ – не те саме”: карма за Польщу, як замінити Миколенка, смертельна зброя і наш К’єлліні

Джерело: football24.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *