Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Кубок короля. Барселона – Реал 0:4. Мадрид тріумфально вийшов у фінал – UA-Футбол

“Реал” не просто відіграв домашні 0:1, а й розбив “Барселону” на очах її вболівальників, вийшовши у фінал Кубка короля.

Ще напередодні матчу список травмованих каталонців натякав на такий результат. Педрі і де Йонг – найякісніші помічники Бускетса в центрі; Крістенсену немає рівноцінної заміни; Дембеле в топ-матчах яскравіший за Рафінью.

Без своїх лідерів “Барса” різко втратила в якості і вистачило її лише на перший тайм – та й то вона його програла. Ну, а вже другий – тихий жах.

Якщо коротко по подіях, то спочатку їх було небагато. “Барса” прагнула задавати ритм, але її ставка на Рафінью провалилася – бразилець програв абсолютно всі дуелі Камавінзі. Також за традицією загубився в топ-матчі і Левандовський.

Оскільки і Мадрид довго мовчав, гра йшла без моментів і лише на 46-й хвилині вибухнула. Роберт раптово пальнув у кут, але Куртуа дістав, а через півхвилини у контратаці Бензема та Вінісіус удвох внесли м’яч у сітку.

Гол у роздягальню явно окрилив Мадрид, а от “Барса” навпаки – ніби здулася. У другому таймі зник контроль, рух без м’яча, навіть звична агресія Гаві. Модричу дозволили без опору добігти до штрафного і скинути під удар Бензема – звісно, Карім таке забив.


Ще 8 хвилин – і він уже оформив дубль. Цього разу підвів Кессьє, який наступив на ногу Вінісіусу на розі штрафного і привіз пенальті.

Фактично, це і був кінець, адже на лаві у Хаві сиділи лише геть безнадійні персонажі. Вихід Феррана Торреса та Ансу Фаті у 2023 році міг би змінити матч УПЛ, але Ель Класіко – це навіть не смішно. Наприкінці гри Карім Бензема забив ще й четвертий гол, ставши першим гравцем “Реала” з часів Івана Саморано, який зробив хет-трик на “Камп Ноу”. Історично!

Зважаючи на те, що у фіналі на Мадрид чекає скромна “Осасуна”, без трофею “Вершкові” вже навряд чи залишаться. Ну, а “Барсі” треба думати над літніми трансферами – і не лише гравців, а й медиків. Вже енний сезон поспіль на “Камп Ноу” занадто багато травм і особливо рецидивів – якщо це не змінити, то вони і в подальшому не зможуть боротися на декілька фронтів.


1/2 фіналу Кубка короля. Барселона. “Камп Ноу”

“Барселона” – “Реал” – 0:4

Голи: Вінісіус, 45+1, Бензема, 50, 58 (з пенальті), 81

“Барселона”: тер Штеген – Араухо, Кунде, Маркос Алонсо (Ерік Гарсія, 66), Бальде – Кессьє (Фаті, 60), Бускетс, Роберто – Рафінья (Ферран Торрес, 66), Левандовський, Гаві

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Камавінга – Вальверде, Кроос, Модрич (Чуамені, 87) – Родріго (Асенсіо, 74), Бензема (Начо, 89), Вінісіус (Себальос, 87)

Попередження: Роберто, 10, Гаві, 26, Ферран Торрес, 76, Араухо, 84, Бальде, 86, Фаті, 90 – Вінісіус, 26, Карвахаль, 71, Алаба, 86, Мілітао, 88


Source: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *