Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Маліновський – про поразку від Чехії в Лізі націй: “Кукурелья м’яч рукою зупиняє, а тут за плече пенальті ставлять” – Футбол 24
Спорт

Маліновський – про поразку від Чехії в Лізі націй: “Кукурелья м’яч рукою зупиняє, а тут за плече пенальті ставлять” – Футбол 24

“Було два різних тайми й, звичайно, було тяжко на заміну виходити, коли вже пенальті, 2:1 рахунок, але можу сказати, що в кінці хотіли зрівняти рахунок і були можливості. Чехи трошки вже підсіли, але не пощастило. Жора Судаков непогано бив.

“У збірну України треба запросити нових людей”: Федецький озвучив рецепт виходу з кризи після фіаско у Лізі націй

Звичайно, дві поразки після двох матчів – відчуття не дуже добре, але будемо працювати. Зараз всі повертаються в клуби й, сподіваюсь, у наступних двох матчах, які будуть у Польщі, нам потрібно брати максимум.

За рахунку 3:1 команда не опустила руки й все одно летіла вперед? Це дуже класний момент, тому що навіть до третього голу, коли 1:2 програвали, відчували, що ми атакуємо, старалися забити. Це найголовніше. Плюс цього матчу – ми продовжували грати, боролися до кінця, але, звичайно, програли, і ті помилки, які ми зробили, і пенальті, звичайно, це… Можу приклад навести – Кукурелья м’яч рукою зупиняє, а тут в плече потрапляє м’яч і ставлять пенальті. Тому такі моменти теж були не на нашу користь”, – сказав Маліновський у коментарі прес-службі УАФ.

Нагадаємо, Руслан навів у приклад інцидент, який стався на Євро-2024 у матчі між збірними Іспанії та Німеччини. На 106-й хвилині Мусіала влучив м’ячем у руку іспанцю Марку Кукурельї у штрафному майданчику, але суддя Ентоні Тейлор вирішив пенальті не призначати. В УЄФА згодом пояснили, що Кукурелья намагався уникнути контакту з м’ячем, а рука перебувала у природному становищі.

Чехія феєрично била Україну в матчі Ліги націй – ефектні Мудрик, Ванат і джокери не перекрили щедрі дари суперникам

Джерело: football24.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *