Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Об’єктивні причини, які пояснюють виступ Дмитра Підручного в Україні

Україна посіла 9-е місце у змішаній естафеті на чемпіонаті Європи

Збірна України у змішаній естафеті на чемпіонаті Європи показала 9-й результат, отримавши чотири кола штрафу. Лідер команди Дмитро Підручний висловив своє розчарування, але зрозумів, чому так сталося.

Наразі команда готується до чемпіонату світу, який відбудеться у Чехії з 7 по 18 лютого.

Сподівання та розчарування Дмитра Підручного

Дмитро Підручний, лідер збірної України, поділився своїми враженнями від участі у змішаній естафеті. Він відзначив, що почувався досить непогано під час змагання і намагався наздогнати лідерів відразу з перших метрів. Однак, він розуміє, що коротка дистанція вимагає максимальних зусиль, і приймає об’єктивні причини, які призвели до такого результату.

«Зараз ми будемо готуватися до чемпіонату світу. Звичайно, за тиждень важко щось змінити», – зазначив Підручний.

Чемпіонат світу з біатлону – найближча мета

Чемпіонат світу з біатлону вже незабаром, і збірна України активно готується до цього важливого змагання. Зараз команда зосереджена на тренуваннях та покращенні результатів. Всі спортсмени розуміють, що це велика відповідальність і намагаються максимально підготуватися до змагання.

Висновок

Збірна України у змішаній естафеті на чемпіонаті Європи показала 9-й результат, але команда не засмучується і продовжує працювати над своїми недоліками. Чемпіонат світу з біатлону став наступною метою для команди, і всі спортсмени вкладають максимум зусиль у підготовку до цього важливого змагання.

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *