Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі Онлайн трансляція бою в прямому ефірі

Сьогодні, в ніч з 18 на 19 травня, орієнтовно після опівночі за київським часом, чемпіон за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Олександр Усик зустрінеться з володарем поясу WBС Тайсоном Ф’юрі в об’єднавчому поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Сделать ставку на бой

Добрий вечір! Sport Arena вітає вас на онлайн головного боксерського шоу року в саудівському Ер-Ріяді. Олександр Усик битиметься за статус безперечного чемпіона у суперважкому дивізіоні з Тайсоном Ф’юрі!

Читайте также: Усик – Фьюри когда и где смотреть прямую трансляцию боя в Украине

Довгоочікувана подія, на яку чекали півтора роки. Вирішальний момент у кар’єрі обох видатних чемпіонів. Перемога автоматично забезпечить місце тріумфаторі в пантеоні найбільших супертяжів в історії.

Усик-Ф’юрі: розклади

У цій битві немає явного переможця. Прогнози численних експертів розділилися приблизно порівну, і аргументи обох сторін мають підстави. На користь Ф’юрі кажуть його габарити. Британець вищий за українця на 15 сантиметрів і важчий на 17,6 кілограмів. Розмах рук у Тайсона на 18 см більше, ніж у Олександра.

Козирі Усика – його рухливість, мобільність, технічність, легкість на ногах. А також значний успішніший аматорський досвід при невеликій (півтора роки) різниці у віці. Крім того, Олександру не вперше перемагати зіркових опонентів із Великобританії, і “Циганський король” про це чудово знає.

Усик-Ф’юрі: судді

Рефері в рингу стане Марк Нельсон, а підрахунок дій боксерів по раундах здійснюватимуть Мануель Олівер Палермо з Іспанії, Крейг Меткалф із Канади та Майк Фіцджеральд із американського Джексонвілля. Раніше WBC пропонував провести реформу суддів на звітний бій, збільшивши їхню кількість до 5-6 осіб.

Усік-Фьюрі: андеркард

Великому бою – значний кард. Перед головною подією великого вечора боксу в Ер-Ріяді відбудуться кілька цікавих боїв. Окремо стоїть поєдинок українця Даніеля Лапіна проти португальця Октавіу Пудівітра за титул WBA Continental у напівважкій вазі.

Сделать ставку на бой

Дивіться онлайн текстову трансляцію матчу Усик – Ф’юрі

Онлайн де на сторінці: Усик – Ф’юрі онлайн прямий ефір

варіант матеріалу

Джерело: sportarena.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *