Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Олімпійські ігри-2024 – день 7: результати виступів українців за 2 серпня
Спорт

Олімпійські ігри-2024 – день 7: результати виступів українців за 2 серпня

У сьомий змагальний день Україна на Олімпіаді-2024 була представлена 20 спортсменами, з яких троє боролися за медалі.

У п’ятницю, 2 серпня, на Олімпійських іграх-2024 в Парижі відбувся сьомий змагальний день. З нашим партнером компанією Favbet стежимо та вболіваємо за українську олімпійську збірну.

Цього дня на Олімпіаді виступили 20 українських спортсменів. Для трьох з них 2 серпня розігрувалися медалі.

“Синьо-жовті” боролися на нагороди в стрибках у воду (Данило Коновалов, Олег Колодій) та дзюдо (Христина Гоман).

Крім того, відбулася кваліфікація в легкій атлетиці, де зокрема до фіналу намагалися пробитися Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко та Юлія Левченко (стрибки у висоту), Марина Бех-Романчук (потрійний стрибок), Михайло Кохан (метання молота). Це вдалося усім з них, окрім Левченко.

Чвертьфінальний поєдинок провів Олександр Хижняк, який залишається єдиним представником України у боксі на Іграх у Парижі. “Полтавський танк” здобув впевнену перемогу та вийшов до півфіналу, гарантувавши Україні медаль.

Розповідаємо, хто з українських олімпійців змагався 2 серпня та які результати вони показали.

Зазначимо, що після сьомого змагального дня Україна має у своїй медальній скарбничці на ОІ-2024 дві нагороди – Ольга Харлан завоювала “бронзу” в особистій шаблі, а Сергій Куліш здобув “срібло” у стрільбі з гвинтівки у трьох положеннях на дистанції 50 метрів.

Нагорода Хижняка поки що не йде в медальний залік, адже він забезпечив собі “бронзу”, але продовжить боротися за вихід до фіналу та “золото”.

Результати виступів українців у сьомий день Олімпіади-2024 (2 серпня)

Кульова стрільба. Малокаліберний пістолет, 25 м, Олена Костевич не вийшла до фіналу: точність – 29-й результат (286 очок), швидкість – 12-й результат (290 очок).

Дзюдо. Понад 78 кг: Христина Гоман в 1/16 фіналу поступилася Маріт Кампс із Нідерландів. Українка отримала три шидо та була дискваліфікована.

Легка атлетика. Метання молота, кваліфікація: Михайло Кохан у другій спробі виконав кваліфікаційний норматив і виборов путівку до фіналу з результатом 77,42 м. Фінал відбудеться в неділю, 4 серпня.

Легка атлетика. Стрибки у висоту, кваліфікація. Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко вийшли до фіналу (взяли висоту 1,95 метра), Юлія Левченко вибула, не зумівши з трьох спроб підкорити планку на висоті 1,83 метра. Фінал відбудеться в неділю, 4 серпня.

Стрибки у воду. Синхрон, 3-метровий трамплін, фінал: Данило Коновалов та Олег Колодій посіли сьоме місце із сумарним результатом 348,27 бала.

Академічне веслування. Легкі парні двійки, фінал Б: Ігор Хмара та Станіслав Ковальов фінішували п’ятими з результатом 6:26.32.

Веслувальний слалом. Каяк-крос, гонка з роздільним часом: Вікторія Ус показала 26-й результат, подолавши дистанцію за 78,18 хвилини. Вона продовжить змагатися в першому раунді, який відбудеться у суботу, 3 серпня.

Легка атлетика. Потрійний стрибок, кваліфікація: Марина Бех-Романчук пробилася до фіналу із сьомим результатом (14,30 метра), Ольга Корсун показала 29-й результат (13,06 метра) та вибула.

Легка атлетика. Естафета 4х400 м, мікст, кваліфікація: Олександр Погорілко, Тетяна Мельник, Данило Даниленко та Мар’яна Шостак не пройшли до фіналу, закінчивши свій забіг шостими з результатом 3:15.51.

Легка атлетика. Штовхання ядра, кваліфікація: Роман Кокошко не пройшов до фіналу, показавши результат результат 19,36 метра та опинившись за межами топ-12.

Бокс. До 80 кг, чвертьфінал: Олександр Хижняк вийшов до півфіналу, здолавши бразильця Вандерлея Перейру одноголосним рішенням суддів: 30:26, 30:26, 30:26, 30:26, 30:26. Півфінал відбудеться в неділю, 4 серпня.

Усі найцікавіші події Олімпіади можна знайти в лінії українського ліцензійного букмекера Favbet.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *